Dom > Izložba > Sadržaj

Savjeti za održavanje sudopera od nehrđajućeg čelika - dio B

Feb 19, 2020

5. Pri čišćenju povrća ili posuđa očistite ostatke blokirane u posudi za sudopere. Ne izlažite na silu kroz kanalizaciju, sprječavajući taloženje u zamku cijevi i blokirajući kanalizaciju.

6. Ne akumulirajte vodu u kuhinjskom sudoperu od nehrđajućeg čelika duže vrijeme. Ako postoji loša drenaža, popravite je što je prije moguće. Ne zaboravite da dulje vrijeme ne stavljate hranu poput limuna, umaka i kiselih krastavaca u kuhinju od nehrđajućeg čelika. Ostaci kanalizacije su uzgajalište bakterija. Oni ne samo da lako nagrizaju izgled sudopera od nehrđajućeg čelika, ostavljajući tragove koje se teško čiste, već i lakše formiraju bakterijske biofilmove na površini sudopera od nehrđajućeg čelika, što nesvjesno ugrožava naše zdravlje.

7. Izbjegavajte pripremu ili ulijevanje kemikalija u sudoper od nehrđajućeg čelika. Ako se slučajno spusti, odmah isperite s puno vode. nemojte koristiti korozivne tekućine za čišćenje sudopera od nehrđajućeg čelika, uključujući ručno napravljeni sudoper od nehrđajućeg čelika i izvučeni sudoper od nehrđajućeg čelika. Ne koristite čelične kuglice ili grube četke za čišćenje nehrđajućeg sudopera kako bi se izbjegle ogrebotine po površini. Prilikom čišćenja i brisanja slijedite smjer crteža od nehrđajućeg čelika u slučaju da utječe na ukupnu estetiku sudopera od nehrđajućeg čelika.

8.Brze mrlje od vode mogu se ukloniti običnim neutralnim sredstvima za čišćenje ili pastama za zube. Ozbiljnije treba tretirati čistom krpom i čistačem od nehrđajućeg čelika.


5050 Undermount Double Stainless Steel Kitchen Sinks, SS-3118A