Dom > Izložba > Sadržaj

inox kuhinje tone undermount 18 vodomjera

Jun 13, 2017

Sudoper materijala višeod nehrđajućeg čelikanajčešće se koristi

Sudoper, klasifikaciji materijala, može se podijeliti na lijevano željezo cakline, keramike, od nehrđajućeg čelika, umjetnog kamena, čelika cakline, akril, kristal kamen i druge sorte, uključujući keramika, nehrđajući čelik, umjetni kamen, granit (kvarc ) Uobičajena.

Od nehrđajućeg čelika:sudoper od nehrđajućeg čelikanajčešće koristi, metalni teksture može bolje integrirati u kuhinji sveukupni stil. Inox modeli su podijeljeni u mnoge vrste, najprikladniji za proizvodnju sudopera je Europski 304 od nehrđajućeg čelika, to je otporan na koroziju, oksidaciju, žilavost i izdržljiv.

p201703021652322154348.jpg

Sudoper Savjeti za čišćenje i održavanje

Dnevno čišćenje koristiti spužva ili pamuk i drugim mekim materijalima, čisti piling nježno, ne možete koristiti čelične kuglice brisanje i drugi rezervoar za pranje pa ne ostaviti ogrebotine, dugotrajno korištenje će uzrokovati metalnih čestica priključen umivaonik zid dovesti do hrđe.

U izboru deterdžent možete odabrati neutralnog deterdženta, ako teško ukloniti mrlje može se razrijediti s dom octa nakon čišćenja, a zatim isperite vodom. Za vodenih mrlja, hrđe najviše zgodan način za uklanjanje je koristiti pastu za zube mazati minutu ili dvije s čistom krpom može biti brisanje nježno. Naravno, sada na tržištu ima posebnu bezvodni čišćenje krema, primijeniti naod nehrđajućeg čelika, stakla i drugih materijala, ali i probati.