Dom > Izložba > Sadržaj

inox kuhinje tone viseće jednu zdjelu

Jun 16, 2017

Danas, mi ćemo imati nasudoper od nehrđajućeg čelika.

1, zadržavanja vode će dovesti do pojave mineralnih sirovina, u ovom slučaju, korištenje niska koncentracija octa rješenje za uklanjanje ovakve taloženje i konačno temeljito očistite.

2, nemojte stavljati limun, umak, kiseli krastavci, senf ili drugim bogatim soli, ili korozivne hrane za dugo vremena u inox sudoper i ploča, kako bi se spriječilo svoje korozijesudoperi od nehrđajućeg čelika, tako da izgled treperi teško čiste tragove;

3, ako kroz inox treperi "plutajući hrđa", "plijesni mjesto", itd., možete koristiti pet čisti prah ili pasta za zube obložena u hrđu i mrlje, obrišite dishcloth, ne koristite sto čiste svile, brušenje ili poliranje materijala za čist od nehrđajućeg čelika sudopera;

4, možete direktno u usudoper od nehrđajućeg čelikaploča rezanje hrane ili izrezati tvrde predmete kako bi se spriječilo ogrebotine od nehrđajućeg čelika sudoper ili zbog oblika promjena sudoper od nehrđajućeg čelika.


5, ne koristite sto čiste svile, abrazivna komada ili abrazivne materijale za čišćenje nehrđajućeg čelika tone, što se tiče moguće pošteđen noževe i vilice, kuhala i drugim oštrim teško posuđe utjecati devet ispašu inox sudoperi spriječiti ogrebotine ili dodir Konkavni devet ispašu inox sudoper izgled.

6, staviti blagi čelika ili lijevanog željeza posuđe u sudoper od nehrđajućeg čelika za dugo vremena, i staviti gume za pranje posuđe, vlažne posuđa spužva ili ostalo čišćenje tepiha u sudoper od nehrđajućeg čelika.

7. kućanstvo stavke koje sadrže klor, izbjeljivača ili hrana može povrijediti inox Sudoperi, čak i u ormare, ako se spremnik s izbjeljivač ili kemijske deterdžente, plin ili pare koja pluta od to će također uzrokovati oštećenja na sudoper od nehrđajućeg čelika ispod.

8, u instalaciju ili uređenje interijera, ne vrše se nisko ugljičnog čelika, metala ili čvrstih materijala alata ili drugi zapušten objekti smješteni u sudoper od nehrđajućeg čelika ili na to.