Dom > Izložba > Sadržaj

inox kuhinje tone viseće dvostruke posude

Jun 16, 2017

Sudoper od nehrđajućeg čelikatehnologija je to tako?

Hladno vučenje istezanje tehnologija: razlikuje od opće vode spremnik tvornica mora biti od nehrđajućeg čelika toplinska obrada, kiseljenje straga može rastegnuti sudopera, možemo držati uod nehrđajućeg čelikadirektni istezanje, to jest, "hladno protežu" vrh procesa: uništiti internih kemijskih i fizičkih struktura od nehrđajućeg čelika, za održavanje odlične teksture od nehrđajućeg čelika površine, proces potpune zaštite okoliša Hladno-izvučeni proteže se koriste samo pojedinačnih high-end brandova.

Dobro žice crtanje procesa obične vode kroz elektrolitičku metodom za površine na Provodnici vode povećati premazivanje, premaz pao sa sliva je brzo izgrižen, crnjenje. Tako da nije dobar izbor. Fino izvlačenje žice pomoću raznih poliranje materijala, nakon 8 procesa, rezultati tekstura poput svile, nisu skali, lako održavanje, je najveći ekološki prihvatljiv, visoko kvalitetni površinska obrada tehnologija.

Tablica plastične tehnologija obični kroz proizvode morate koristiti kuka obrnuto čvrst, da bi se osigurala razina tablice. Winster kuhinja i wei iz plijesni dizajn, istezanje, zavarivanje, kao što su niz od povezati kontrolu, kako bi se postigla sudoper Mesa visinska razlika manja od 2 mm tehnologija razini, osnovni možete koristiti kuka.

CNC tehnologija za zavarivanje: Korištenje uvezena oprema za zavarivanje, prema inox materijal, debljina utvrditi trenutni napon, kako bi se virtualni zavarivanja, ravno potrazi za zavarivanje put.

Dom Ukras u izboru sudoperi prema stvarnom korištenju površina, kao i vlasnika dnevna navika da odaberete, između pozornost na veličinu nasudoper, ali isto tako obratiti pozornost na kvalitetu sudoper i korištenje proizvoda, kao što su da li sudoper ima tihi dizajn.