Dom > Izložba > Sadržaj

kuhinjski sudoperi od nehrđajućeg čelika 33 x 22

Jun 15, 2017

Zavarivanje procesa od nehrđajućeg čelika , danas ćemo predstaviti slijedeće:

Kvaliteta zavarivanja je najkritičniji čimbenik koji utječe na život sudopera, čvrsto, bez zavarivanja, dobro zavarivanje, kako bi se spriječila hrđa, desoldering, zavarivanje kako bi se glatko, glatko, bez hrđe, bez grla. Od današnjeg tržišnog gledišta sudopera , sve dubine bazena više od 450 piksela, su kroz zavarivanje. Budući da dvostruki sliv u isto vrijeme više od 450 piksela (dubina spremnika, a ne tenk strana ukupne visine utora)) je proces obrade dubine limita, ako je posao ili ga naziva integrirani proces, koji je laž. Sada dok god redoviti proizvođači iz proizvoda, proces zavarivanja je korištenje CNC valnog lemljenja zavarivanje u kvalitetu čišćenja.

p201703021451359582414.jpg

Podijeljena je na dva načina:

Jedan je lonac i ploča zavarena zajedno sa zavarivanjem, također poznat kao valjanje zavarivanje (dno zavarivanje). Njegove prednosti su prekrasan izgled, nakon što je rigorozna obrada nije lako pronaći zavoj, površina spremnika ravno i glatko, nedostatak je u tome što neki potrošači sumnjaju u njezinu jak stupanj. Zapravo, trenutna tehnologija zavarivanja uglavnom je pod-luka i najnapredniji zavarivanje otpornosti na CNC, kvaliteta je čišćenja; za dno trenutnih tehničkih uvjeta u najzrelijoj tehnologiji, pretpostavka je da ako je NC zavarivanje. Prije nekoliko godina u domaćim referencama na njemačku tehnologiju, je ručno zavarivanje radnika, točka zavarivanja je vrlo neujednačena, stvarna je stalno tragovi zavarivanja. I CNC zavarivanje kako bi se izbjeglo Weld, propušten zavarivanje fenomen. Podsjećam vas, kada je izbor lonaca, možete ozbiljno gledati na varenje postoji vrlo tanka sekcija šavova, a neke riječi moraju biti zavarene. Nedostatak ove metode zavarivanja je prevelika potrošnja materijala i mora se prati dva komada čelika. Sljedeće su iste kao i "

Druga je dva samostalna zavarivanja u jednu, također poznatu kao zavojni zavarivanje. Prednost je što bazen i ploča kao rastezljiva, trajna, nedostatak je lako vidjeti zavarivanje tragove, nešto manje ravnosti. Zapravo, neki od takozvanih jednostrukih dvostrukih utora nisu dio žigosanja, već dva zavarivanja u jednom komadu, možemo obratiti pozornost na točku, zavarene spojeve u sredini dva, Out, ploča u dva umivaonika, svijet nije tehnologija. Najteže je učiniti kako bi se osiguralo stvaranje površine posude. Ako se to može zajamčiti onda je stvarno najbolji način. Budući da je isti kao cjelokupni dio materijala, ali također može riješiti i zajednički potezanje. Ali na tržištu puno lonca je vrlo savršen.