Dom > Izložba > Sadržaj

kuhinjski sudoper od nehrđajućeg čelika podnijeti jednu posudu

Jun 15, 2017

Iako je umivaonik pribora u ukrasu, sudoper koristi najvišu frekvenciju u svim vrstama kuhinjskih potrepština. Nakon jela, 65% vremena za rješavanje kuhinjskog sudopera , pa je njegova važnost za obiteljski život očigledna. Trenutačno, na tržištu ima niz odvoda vode, različiti materijali imaju različite karakteristike, stil nije isti. Kako razlikovati dobre i loše, izabrati da se uklopi u vlastite sudopere, ali i malo učenje.

p201702281649150831841.jpg

Jednostruki utor, dvostruka kuhinja za manje prostorije

U modernom kuhinjskom dizajnu funkcija kuhinjskog sudopera znatno je proširena, kao što su kuhinjski sudoper i ormarići priključeni na mjesto otvorili radno područje, tako da spremnik za vodu s pohranjivanjem funkcija.

Single-trough je često kuhinja prostor premali obiteljski izbor, može samo zadovoljiti osnovnu funkciju čišćenja, dvostruko žlijeb dizajn je široko koristi u kući, može zadovoljiti potrebe čišćenja i kondicioniranje odvojenu obradu, također zbog pravilnog posjedovanja prostora i postati prvi izbor; tri žlijeb ili podžbuk zbog oblikovanja mnogih posebnih oblika, prikladniji za personalizirani stil velike kuhinje, također ima namakanje ili pranje i skladištenje brojnih funkcija, ali i hranu koja se odvaja, uštedite vrijeme i trud.

Ako je kuhinjski prostor mali, odaberite jednostruki korito, dvostruko kroz korito prikladniji je; vole se prati u velikom prostoru, veliki tanak za umivaonik je dobar izbor. Ako je kuhinjski prostor veći, možete odabrati raspon da bude širi, možete odabrati tri kanala ili s odvodnim daskama.