Dom > Izložba > Sadržaj

Nehrđajući čelik kuhinjski sudoper Hack

Nov 23, 2017

Nehrđajući čelik kuhinjski sudoper Hack

 

Za prosječni dom, kuhinjski sudoperi se koriste dnevno i noću. Hrana i jela su mjesta u sudoperu, a bakterije se lako mogu širiti dok to rade. Stručnjaci savjetuju duboko čišćenje sudopera barem jednom tjedno. To je za sprečavanje stvaranja bakterija i plijesni. No, većina vlasnika kuće nije svjesna kako pravilno očistiti sudoper.

 

Nepoznato većini ljudi, sredstvo za čišćenje koju trebate duboko očistiti sudoper i vratiti svjetlost vašeg kuhinjskog sudopera od nehrđajućeg čelika već je u vašoj kuhinji. Ove 2 jednostavna sastojka za kuhanje je vaš najbolji prijatelj kada je u pitanju čišćenje vašeg nehrđajućeg čelika sudoper. Za one koji su zabrinuti za vaš proračun, ti sastojci su također vrlo pristupačne. Sve što vam treba je bijeli ocat i soda za pečenje.

 

Bijeli ocat poznat po ubijanju bakterija je izvrsno sredstvo za čišćenje od nehrđajućeg čelika. Jednostavno podesite svoj sudoper papirnatim ručnicima ili čistom krpom. Namaknite papirnate ručnike ili čistu krpu s octom. Ostavi ga 20-30 minuta. Konačno, oprati ocat s toplom vodom.

 

Da biste vratili sjaj i blistav vašeg sudopera, soda za pečenje je najbolja opcija. Jednostavno pročišćite sudoper s natrijevim sodom. Ne zaboravite ga pročišćavati u smjeru zrna kako biste izbjegli vidljive ogrebotine. I pazite da koristite meku tkaninu kako biste pročistili sudoper. Oštri materijali će ogrebati vaš sudoper. Isperite soda za pečenje i vaš sudoper ponovno će biti sjajno.


Single Bowl Flat Apron Front Sink, AS-Z3320S.jpg