Dom > Izložba > Sadržaj

jednokrevetna kuhinjska sudoper

Jun 13, 2017

Jedno zdjelu od nehrđajućeg čelika kuhinjski sudoper-nehrđajući čelik pojedinačna zdjela kuhinjski sudoper značajke

p201612150937192396070.jpg

1. Lijepa izrada i dug životni vijek. Terrazzo Flume je cijeli niz uvezenih visoko preciznih plijesni, postupkom kalupljenja po korak po korak, tako da dubina sudopera (tj. Kapaciteta) od domaćeg običnog tanjura veća, ali i teža, lijepa, romana , dizajn se usredotočuje na savršen izgled i odvajanje primjenljivosti, pokazuje lijepu harmoniku i krivulju, ali također prikazuje njegovu funkciju i njezinu primjenjivost; Uvođenje cjelokupnog raspolaganja bijelim površinama koje se kontroliraju pomoću računala, čine preradom molekularne strukture površinske podatke o ručnom sudoperu. Kao rezultat toga, tvrdoća izgleda dvostruko je veća od običnog spremnika, što može produžiti vijek trajanja bujice, a proces zavarivanja uvezenog invertera s inverterom NC je zaustavljen, tako da je čvrstoća zavara i opterećenje sudopera viši od nacionalne norme.

2, s funkcijom reverzne osmoze. Vrlo velika dvostruka filtarska voda može biti vrlo opsežna filtracijska debljina ostataka ostataka, tako da je vrlo učinkovita za sprječavanje pojave opstrukcije kanalizacije, kako bi toplina života mogla dodati neograničenu izvornu energiju;

Gore navedeno je moje nehrđajuće čelične zdjele kuhinjskog umivaonika instalacije, pročitajte gore vjerujem da svi razumijemo, nadam se da vam ovaj članak može pomoći.