Dom > Izložba > Sadržaj

okrugli undermount sudoper od inoxa

Jun 13, 2017

Nehrđajući čelik je vrsta metala koji se koriste u kupaonicu i kuhinju i kupaonicu, može biti vrlo dobra kako bi se spriječilo korištenje hrđe opreme, je vrlo dobar materijal. Naravno, najbolji materijal za sudoper od nehrđajućeg čelika, nehrđajući čelik okrugli sudoper je takav sudoper, a zatim kako instalirati nehrđajući čelik okrugli sudoper?

Undermount sudoper okrugli od inoxa-undermountsink instaliran okrugli od inoxa

Prvo, ugradnja slavina Ulijevni priključak, ovaj korak je vrlo važan, mi će biti instaliran u slavinu na ulazu cijevi povezani ulazni prekidač, instalaciju treba obratiti pozornost na konvergenciju u firmi, nije jako , a zatim može dovesti do propuštanja i druga pitanja ozbiljno može biti izravno na sudopere ne može koristiti, ali također obratite pažnju na detalj, koji je, tople i hladne vode cijevi pozicija, ne miješati.

p201703011652152217738 (1).jpg

Instalirajte preljeva rupu cijev za vodu, preljev je kako bi se izbjeglo prelijevanje vode spremnik za zaštitu otvora, tako pri prelijevanju rupu u cijev za vodu, obratite pozornost na njegove konvergencije sa spremnika na pečat, kako bi se preljev hol e cijev za vodu sama ne curi. Nakon instalacije košara koš, filtar košaricu ispod vode cijevi za instalaciju, glavna pozornost cijev za vodu i konvergencije između spremnika, ne samo biti jak, ali i pečat.

Nehrđajući čelik okrugli undermount sudoper - kako instaliratiundermount sudoper okrugli od inoxa

Instalacija Ukupno drenažne cijevi, obično ljudi će kupiti dva filtra košara sudoper, ali udaljenost između dvije cijevi u blizini radnika za instalaciju, prema stvarnom stanju odgovarajuće odvodni cijevi rezanje, ovaj put platiti pozornost na brtvljenje između svakog sučelja, zajednički propuštanje vode problema ove konvergencije.

Konačno instalirati Kupon armature spremnika, sudoper u tablici, potrebe za spremnik i stol između instalacije podrške kuponi, spremnik instaliran, kako bi se izbjeglo male praznine dovelo do spremnika oko potres. Ovdje smo instalirali sudopera završiti, moramo obratiti pozornost na uvođenje u službu nakon završetka provjere jesu li druge probleme i pokušajte i utvrdio da je problem u službenom stavljena u upotrebu.