Dom > Izložba > Sadržaj

okrugla zdjela sudoper od nehrđajućeg čelika

Jun 01, 2017

Prvi trošak je relativno nisko, može biti masovne proizvodnje, u stvari, to su najvažnijih čimbenika poslovanja, kao mnogi prijatelji su primjetili ukupni kabinet, na tržištu je često veliki brand particleboard, zato što particleboard može biti pogodan za tvorničke proizvodnje i dugo-udaljenost prijevoza, kao i ugradnja zgodan radnika majstor. iod nehrđajućeg čelikamaterijal je također tako, ne samo može biti integrirani žigosanje, a zrele proces, visoka učinkovitost proizvodnje, relativno niske cijene, potrošač može također prihvatiti.

Drugo, za pribor za jelo je vrlo dobar, posuđe i pribor za jelo i većina njih su keramički proizvodi, staviti u sudoper kada ispiranje, blagi sudar i vibracija će biti pogođeni, jer inox elastične, mogu suprotstaviti puno snage. I u koji je tenk automobila u sudoper u lijevano željezo umivaonika, emajl površine, iako vrlo snažan, ali zato što nema elastičnost, kvrga neizbježan, drugi kvarcni kamen, keramika, granit isto tako.

p201612150944553287816.jpg

Treće,od nehrđajućeg čelikaotpornost na koroziju, u stvari, korozije vode je relativno velika, prijatelji će reći, kako voda imati nagriza? Čista voda ima nema korozivna svojstva, ali voda sadrži puno iona, tih iona kroz vodeni medij, vrlo lako i željeza i drugih metala u obliku elektrokemijske korozije, kao što je primatelj lijevano željezo je čvrsto, ali ako sloja cakline radi , a zatim vodu će biti lako oštetiti tamo nositi. Od nehrđajućeg čelika jer sadrži nikal metala, korozije i druge izvedbe je vrlo dobar, pa će ne hrđa, nije korozija.