Dom > Izložba > Sadržaj

okrugli kuhinjski sudoper i sifona

Jun 13, 2017

Od nehrđajućeg čelikaokrugli sudoper

1, lijepa tehnologiji, dugi vijek trajanja. Terrazzo sudoper je pun zalazak od uvezenih visoke preciznosti kalup, crtanje postupka korak-tip tako da dubina sudopera (to jest, kapacitet) od domaćih običnih sudopera do velikih, a svojim izgledom više tečno, lijepa, roman, šik; Dizajn je usmjeren na izgled i primjenjivost razdvajanja, koja je puna lijepa miješanje konture i krivulje u isto vrijeme, ali također pokazala svoju funkcionalnost i njegove primjenjivosti; uvesti sve kompjuterski kontrolirane biser lica na raspolaganju, što priručnik izgleda molekularne strukture pregrađivanje sudoper tako Olin sudoper izgled tvrdoće od običnih sudopera 2 puta više, što bolje mogli produžiti vijek trajanja u spremnik; uvesti CNC frekvencija procesa zaustaviti zavarivanja zavarivanja stvaranje zavarivanje postojanosti na nasudoper, Opterećenja i tako su viši od nacionalne norme; Deli sudoper izgled nakon srebrni mat tretman, osjećaju dobro, svijetlo lom je umjereniji i vizualna usporedba udobnost, velikodušni tolerancije.

p201703011652152217738.jpg

2, funkcijom obrnute osmoze. Veliki dvostruki dvostruki filtar filtar, može biti vrlo opsežan filtar neujednačena debljina ostatke, što je vrlo učinkovito spriječiti pojavu kanalizacije miokarda, doživotno toplo dodati neograničen izvor energije; suprotno kroz zajedničke procesu prodaje, sa šal i anti-odvodni parna funkcija.

Kuhinji umivaonik iz cijevi - instalacije prvi Problem uvod

Prvi korak, instalirajte preljeva rupu cijev za vodu i filtriranje košara dolje cijev za vodu. Prelijevanja rupa je kako bi se izbjeglo prelijevanje sudopera za zaštitu u rupu, tako da kada instalirate prelijevanja rupu u cijev za vodu, obratite pozornost na svoj pečat sa spremnika na pečat, kako bi se preljev rupu cijev za vodu sama ne curenja. Filtriranje košaru cijevi za instalaciju, glavna pozornost cijev za vodu i konvergencije između spremnika, ne samo biti jak, ali i pečat.

Kuhinji umivaonik odvodne cijevi - instalacije srednji

Drugi korak je instalirati ukupnu odvod i vješalice. Ljudi obično kupuju dva filtra košara, ali udaljenost između dvije vodovodne cijevi su daleko, za vrijeme instalacije, radnici će se temeljiti na stvarnoj situaciji te odgovarajuće odvodni cijevi rezanje, onda mi treba obratiti pozornost na svaki sučelje između brtvljenje, zajednički problem propuštanje vode javlja se u ove konvergencije. Nakon sudoper na stolu, nije potrebno za instalaciju podrške kupona između spremnika i tablice, i uvesti koga u službu nasudoperčvrsto da bi se mali razmak u spremniku.

Kuhinja sudoper odvodne cijevi - instalacijski Završni korak uvod

Treći korak, drenaža test i rub. Nakon osnovne instalacije korpu za filtar također je instaliran, a onda počeo napraviti drenažu test, kada test treba da se spremnik napuni vodom, prilikom testiranja dva filtra košaru i prelijevanje rupu odvodnje vode. Odvodnje, ako našao da pojava procjedne vode, treba odmah preraditi odgovarajuće lokacije kako bi se ubuduće ništa loše. Nakon odvodnje test obavlja, osigurati da nema problema, možete zatvoriti rub sudopera. Kada rub rub silikonom, kako bi se osiguralo da jaz između sudopera i tablice ravnomjerno, možete imati fenomen procjedne vode. Nakon završetka ruba, ugradnja spremnika će se uspješno završiti.