Dom > Izložba > Sadržaj

Prirodne otopine za čišćenje kuhinjske peći od nehrđajućeg čelika

Jan 22, 2018


Jedna od prednosti što ima kuhinjski sudoper od nehrđajućeg čelika je jednostavno čišćenje i održavanje. Poznavanje pravog i jeftinog načina pravilnog čišćenja sudopera ne samo da će čišćenje i održavanje brže, nego i način jeftiniji. Evo nekoliko svakodnevnih kuhinjskih artikala koji možete koristiti za jednostavno čišćenje i održavanje vašeg sudopera.

1. Mekana tkanina za pranje: stavka koju obično imate u kuhinji i može se koristiti dulje vrijeme. Pazite da je tkanina za pranje koju koristite mekom i nježnom za sudoper. Meka tkanina za pranje može sušiti ili očistiti vaše umivaonke svakodnevno.

2. Jastučići za brijanje: Ploče za brušenje ne mogu se koristiti samo za lonce, već i za čišćenje sudopera od nehrđajućeg čelika. Ova uobičajena kućna potreba može se koristiti za pranje vašeg sudopera od nehrđajućeg čelika. Pazite da pročišćete sudopere u smjeru zrna.

3. Soda bikarbone i bijeli ocat kao duboko sredstvo za čišćenje: zajednički sastojci za kuhanje koji mogu duboko očistiti sudoper od nehrđajućeg čelika i vratiti ga u život.

4. Peeling naranče i limuna: obično izbaci smeće, ove voćne peelinga mogu apsorbirati smrdljive mirise i deodorizirati vašu kuhinju. Samo ga ostavite na cjedilu preko noći i bacajte je sljedeći dan.

5. Vrlo tanki sloj maslinovog ulja: Vaš sudoper će sjati poput dijamanta s vrlo malim iznosom.

6. Klasična soda: donijeti sjaj u vaš sudoper pročišćavajući klub soda na njega. Zapravo se to koristi za čišćenje sudopera koji se izlažu u salonima.

5050 Undermount Double Stainless Steel Kitchen Sinks, SS-3118A.jpg