Dom > Izložba > Sadržaj

veliki jednoslojni nehrđajući čelik

Jun 14, 2017

Brzina razvoja vremena je sve brža, znanost i tehnologija sve su više razvijeni, tržište sve vrste stvari su sve više i više. Poput kuhinjskog sudopera u našoj kući, na tržištu postoje mnoge marke. Jeste li ikada čuli za veliku kuhinjsku kada? Znaš li što se događa u našoj velikoj kadi? Zatim, dopustite mi da vas upoznam s procesom kuhinjskog umivaonika .

p201703291441076292869.jpg

Različite od opće tvornice spremnika za vodu moraju biti nehrđajući čelik, toplinska obrada pečenja može se protezati u sudoper, držimo izravno istezanje od nehrđajućeg čelika, to jest "hladna istezanja" vrhunskog procesa: nemojte uništiti unutarnju kemijsku i fizičku strukturu od nehrđajućeg čelika, za održavanje izvrsne teksture površine od nehrđajućeg čelika, proces potpunog očuvanja okoliša Hladno omataju se samo pojedinačni vrhunski brandovi. Mi smo majstor flume panela i utora pomoću punog komada od nehrđajućeg čelika istezanje lima formiranje tehnika oblikovanje flume. Jedno rastezljivo oblikovano bušeno nije lako deformirati, trajnije i bez zavarivanja, ekonomičnije i lijepo.

Uobičajeni korito koristi metodu elektrolize za površinu kroz koje se povećava premaz, premaz se brzo spusti s bazena u koroziju, Blackening. Dakle, to nije dobar izbor. Mi prihvaćamo originalnu mekanu površinsku tehnologiju obrade površina, nakon što su mnogi postupci, koji pokazuju teksturu svilenkastog, nefugiranog i lakog održavanja, najviše ekološki prihvatljiva, najviša razina tehnologije obrade površine; Imamo cijeli proces inteligentnog praćenja zavarivanja spremnika vode, napredne tehnologije zavarivanja metalne numeričke kontrole, preciznijeg pozicioniranja, zavarivanja preciznijeg, jednoličnog izgleda zavarivanja, kako bi se osigurala kvaliteta Flume stabilnog i dugotrajnog životnog vijeka.