Dom > Izložba > Sadržaj

kuhinja sa sudoperom

Jun 12, 2017

Prvo, prema izboru prostorakuhinja sa sudoperom

Jedan utor, dvostruki utor za manje kuhinje i bar

Moderna kuhinja dizajn, funkcija usudoperOčito je proširen, kao što su umivaonici i ormari povezani na mjesto otvoren radni prostor, tako da spremnik za pohranu funkcije.

Jedan utor je često premalen prostor izabrati obitelji, možete jedini susret osnovni čišćenje funkcija; dvostruki izvedba je naširoko koristi u domu, za potrebe čišćenja i uređaj zasebno, ali i pravi posjed prostora i postati preferirani; Tri kroz ili pod-utor zbog posebnog dizajna, više prikladan za osobnost stila bar i velika kuhinja također ima namakanje ili pranje i skladištenje i mnoge druge funkcije, ali i napraviti hrane sirovi i kuhani, uštedite vrijeme i trud.

p201612150939322058997.jpg

Ako je kuhinja prostor mali, odabrati jedan utor, dvostruki spremniksudoperje više prikladan; kao što je pranje u veliki prostor, veliki jedan umivaonik sudoper je dobar izbor. Ako je kuhinja ili bar prostor većim, izbor raspona je relativno širok, neobavezne tri kroz ili odvod odbora sudoper.

Drugo, održavanje kuhinje:

Kuhinja treba smjestiti u kuhinju ispod kuhinja, kuhinja se držati suho, ako voda kaplje, što prije suhom krpom obrisati. Spremnik za vodu u kuhinji biti vodootporni. Ako postoji propuštanje vode, prvo provjerite uzrok curenja, ako ne možete podnijeti, pronaći serviseri riješiti.

Treće, održavanje viseće kuhinje:

To nije mjesto teške predmete u kuhinji, ali bi trebali postaviti lakši predmeti poput začina limenke, staklo i druge predmete, kako ne bi oštetiti kuhinja.