Dom > Izložba > Sadržaj

kuhinja sudoperi dvostruki zdjelu od nehrđajućeg čelika

Jun 13, 2017

Redovna čišćenja

Koristimo veliki broj svakodnevnihkuhinja sudoperi od nehrđajućeg čelika, tako da sudoper unutar taloženje prljavštine će biti više, pa spremnik treba redovito čišćenje, s vremena na vrijeme blagim sredstvom i isprati vodom. Ali budite oprezni da ne koristite čelične žice, čistu pređa, brušenje materijala očistiti sudoper, koja će oštetiti sudoper. Osim toga, neka sudoper dugo napuni vodom, to će dovesti do vode unutar mineralnih taloženja na dnu, u prilogu na dnu sudoper, će biti teže očistiti. Ako je to slučaj, možete koristiti niske koncentracije octa rješenje za uklanjanje takvih depozita, a na kraju s vodom potpuno čist.

p201703021127184244371.jpg

Ne koristite nakuhinja sudoperi od nehrđajućeg čelikakao i daska za sjeckanje

Nemojte rezati stvari u sudoper, sudoper nije daska za rezanje, što će uzrokovati fizička oštećenja spremnika, utjecaj trajanja spremnika je također veliki i korištenje druge oštre predmete i druge žice u iznad trenje.

Sol i klor su erozije nakuhinja sudoperi od nehrđajućeg čelika

U pranje neki kao kimchi, majoneze i drugih soli je vrlo bogata hrana, kontrolirati vrijeme, ostati u sudoper za predugo, soli erozije materijala je vrlo jaka.

Koji sadrže klor sastojke za kućanstvo, izbjeljivača ili hrane će povrijediti sudoper, ozbiljno utječe na vijek trajanja sudopera. Čak i ako se nalazi u ormaru, ako se spremnik koji sadrži bjelilo ili kemijski deterdžent, plina ili pare od nje će uzrokovati oštećenja na dno spremnika. Stoga budite oprezni za korištenje tih kemikalija.