Dom > Izložba > Sadržaj

kuhinjski sudoper vrh montirati vs undermount

Jun 16, 2017

Evo nekih uobičajenih problema s kuhinjskim sudoperom .

Pukotina curi

Ako crijevo pukne, obično uzduž slavine i potapanje mjesta za spajanje, onda je svakako zatvoriti problem, čvrsto pritegnuti dno fiksne slavine, vidjeti kako! Ako je još u uporabi, može se kretati gumeni sloj, najprije otpustite veliku maticu, a zatim stavite gumeni sloj, općenito se može riješiti.

Vruća i hladna voda cijevi za slavinu

Rubla vruće i hladne cijevi vode pričvršćena je na dnu slavine, isto, zategnuti se može, općenito se može riješiti. Ako ne, vjerojatno je da gumeni podmetač iz problema, vruća i hladna cijev za vodu kako bi se okrenula dolje, kako bi vidjeli što je gumeni podmetač na kraju, dobro popraviti nakon zatezanja može biti.

Veza između sudopera i stola

Ako postoji jaz, sa staklenim ljepilom može se riješiti, kupiti cjevčica staklena ljepila, a zatim gutati u jaz, i tako dalje za 24 sata ili tako, srednji ne koristite i neovlašteno s sudopera, staklenog gela nakon solidification , možeš koristiti. Važno je napomenuti da se okolna voda mora sušiti suhom prije razmazivanja.

Vodena cijev curi.

Opskrbe vodom su češće. Ako cijev za vodu zaokrenuti mjesto propuštanja vode, sljedeća rotacija cijevi nije lako rastaviti, čak i ako je rušenje vrlo teško instalirati, stoga predlažem da koristite staklenu ljepilu ili toplo ljepilo za topljenje u ovom rotaciju stavite mjehuriće jedan tjedan, nakon sušenja, vjerujem da se to može riješiti.

Ako je ispod cijevi matice vijka vodom, gdje curenje, zategnite maticu, stavite gumeni sloj ne može se riješiti, sirovina će biti omotana da se stegne, općenito se može riješiti.

Postoji praznina u zidu za sudoper

Ova vrsta zabrinjavajuće, opće predlažem da svi još promijene nekoliko, zavaruju, moraju pronaći profesionalno mjesto za zavarivanje od nehrđajućeg čelika, trebaju se rastaviti i zavarivati ​​će ostaviti vrlo neugledni ožiljak za zavarivanje.