Dom > Izložba > Sadržaj

kuhinjski sudoper na jednoj zdjeli vrh montirati

Jun 16, 2017

Često su jednostruki utor od nehrđajućeg čelika u 635 * 560 * 200 ili 520 * 370 * 200 vrlo dobar izbor. I ova vrsta cijena sudopera je relativno jeftina 50-100 u rasponu i dobra kvaliteta ovog dijela korisnika je još uvijek prihvatljiva.

Vjerujem da smo suočeni s problemom sličnim:

Odaberite dvostruki utor, ali ograničeni prostor kod kuće, kuhinja nije dovoljno velika; jednostruki utor, sudoper nije dovoljno velik, najviše se može instalirati lonac.

p201703011107585223284.jpg

Najprije gledamo pozadinski bazen i razliku u instalacijskoj instalaciji bazena:

Osim vizualne razlike, u stvari, oni zauzimaju prostor i veličina je ista!

Dakle, ako je riječ o maloj kuhinji stanova, prostor je ograničen, a želite više iskoristiti prostor, tada možete kupiti što je više moguće jedno mjesto.

Ali pretpostavka je da postoji bazen s loncima, ovako:

Velike olovke, zajedno s loncima u bazenu, trenutačni bazen za duplim bazenima. Općenito, ovaj bazen može biti odvodni bazen, ne može biti odvodna funkcija. Veliki bazen posuda u bazenu, klizanje u jednom bazenu kako bi se vrlo prikladan.

Vidite ovdje, neki će ljudi biti odvratni jer je čišćenje WC-a preveliko. Zapravo, sve dok se kućica koristi za izvlačenje slavine, ne morate brinuti o sudoperu i stolu i drugim mrtvim čišćenjem. Izvucite minute za slavinu kako biste ga dobili!

Govoreći ovdje, vjerojatno smo nagađali što je "dvostruki utor promijenio tri utora".

Odaberite dvostruki otvor kuhinje, kuhinja je općenito veći prostor, broj zajedničke kuhinje više obitelji. Dvostruka promjena kroz tri korita, kroz pomoćnu ulogu slivnog bazena, možete iskoristiti bazen prostora.

Uz veličinu sudopera , za materijal, Xiao Bian ovdje daje vam prijedloge.

Kuhinjski materijal kao često korištene stavke mora se trajno odabrati. Kada odaberemo sudoper, materijal je vrlo kritičan. Ako naiđete na 3mm, 4mm debljinski sudoper, onda se brzo pridružite planu narudžbe!

Osim toga, trenutni materijal spremnika, uključujući nehrđajući čelik od nehrđajućeg čelika 201 i inox od nehrđajućeg čelika 304 i materijal od nehrđajućeg čelika 304 nije zaštićen, izdržljiviji, pa je Xiaobian predložio što je više moguće da kupi sudoper od nehrđajućeg čelika 304. 304 materijala i lakše čišćenje, kako bi se smanjili problemi uzrokovani mnogim problemima čišćenja, kao što su ostatci tvrdoglava mrlja.