Dom > Izložba > Sadržaj

Kuhinji umivaonik cijevi nadomjesne metode

Jun 16, 2017

Pripremiti materijal kako slijedi: kupiti novisudopercijevi za vodu, ključeva, trokutasti ventili, sirovine, crijevo za slavine.

Ako Obiteljski trokut ventil hrđe, prvo promijeniti ventil za trokut. S ključ za uklanjanje stare ventil, ventil za novi je najbolji bakar, dakle više izdržljiv, biti u thread ima određeni broj zavojnice sirovina, isprepletene koliko to posjedovati gospodara, na kraju pukotina za krajnji cilj. Onda novi ventil mjed trokut, ukupno 2, jer topla voda cijevi trokutasti ventil je trokutasti ventil za hladnu vodu cijev.

p201612150949308369927.jpg

Sada počinje povezivati crijevo pipa i slavina ispravno. Slavina u moju dom nije slomljena, pa sam koristiti stari izravno. Koraci bi trebao biti:

1, prvo slavina kućište izravno u crijevo 2;

2, zatim od ispod crijeva kroz slavinu Jack,

3, i onda cijev od bakra priključak na slavinu i 2 stegnuti, uviti vrijeme paziti na silu, ne koristite silu, s Chao Jin. Ne razbiti kao predočen in podoba ispod.

Nakon Ovi koraci dovrše, ostavljaju se zadnja 2 koraka, a jedan je popraviti slavinu. Jedan je staviti na dno trokuta ventil gdje je vruće i hladne vode cijevi odnosno.