Dom > Izložba > Sadržaj

posuda za odvod odvoda od kuhinjskog sudopera

Jun 14, 2017

U sudoperu koji se koristi u obitelji, odvodni pothvat je vrlo važan, ukoliko kupnja kuhinjskog sudopera odmaže , pravilna instalacija je vrlo važna pa vas danas želim upoznati s odvodom kuhinjskog posuđa i instalacijom nekih od problema i metode, nadam se da se možete odnositi na razumijevanje, pogodno za kupnju kasnije uporabe.

p201612150937192396070.jpg

Uvod u instalaciju

Prvi korak je postavljanje cjevovoda za vodu za prelijevanje i kanalizaciju filtarske košare. Rupa za prelijevanje je da se spremnik za vodu prekorači zaštitom rupice, tako da kod ugradnje rupice za izlijevanje vodovodne cijevi obratite pažnju na brtvljenje s tijelom utora, kako bi se osiguralo da prelijevna rupa vodovodne cijevi ne curenje. U instalaciji kanalizacijske cijevi ispod košare za filtriranje, glavna je pažnja vezana za spajanje cijevi vode s tijelom utora, ne samo da je čvrsta, nego i da se zalijepiti.

Uvod u veze za instalaciju

Drugi korak je postavljanje cijele odvodne cijevi i vješanja. Ljudi obično kupuju umivaonik s dvije košare filtera, ali dvije od razmaka između vodovodnih cijevi, u instalaciji, radnici će se temeljiti na stvarnoj situaciji odvodne cijevi za rezanje, potrebno je obratiti pozornost na brtvljenje između svako sučelje, zajednički problem propuštanja pojavljuje se u tim zglobovima. Nakon sudopera u stol, potrebno je postaviti odgovarajući komad između tijela i countertop, a sudoper će biti sigurno instaliran kako bi se izbjeglo male šupljine koje uzrokuju žlijeb za zakivanje oko tijela.

Uvod u završne instalacije

Treći korak je provođenje ispitivanja odvodnje i brtvljenje ruba. Po završetku osnovne instalacije, filtarska košara se instalira, a nakon toga se provodi ispitivanje drenaže, spremnik za vodu treba popuniti prilikom testiranja i ispituju se uvjeti drenaže dviju košarica filtera i proreznih rupa. Odvodnja, ako postoji fenomen procurivanja vode, mora odmah biti na odgovarajućem mjestu za preradu, kako bi se osiguralo da buduća uporaba nije ometena. Nakon provjere drenaže, provjerite da nema problema, sudoper može biti zatvoren. S silikonskim brtvenim rubom, kako bi se osiguralo ravnomjerno raspoređivanje sudopera i Mesa, ne može imati fenomen koji prolazi kroz vodu. Kad je rub završio, instalacija umivaonika je gotova.