Dom > Izložba > Sadržaj

Odmah pretvorite svoju kuhinju

Jul 10, 2018

Umorna od toga da imaš isto od kuhinje? Stari kuhinjski keramički sudoper istrošen? Odmah Ažurirajte svoju kuhinju mijenjajući svoj središnji dio, sudoper. Kuhinja je jedan od ključnih faktora koji diktira izgled i dojam vaše kuhinje. Nadogradnja na novi moderni sudoper može obnoviti ljepotu vaše kuhinje. Osim toga, to je jeftinije nego potpuno obnoviti svoju kuhinju ili mijenjati vaš countertop. Neke ključne stvari koje morate znati prije zamjene vašeg sudopera.

 

Ažurirajte stil

To je sve o detaljima kada je riječ o kupnji sudopera. Danas postoji mnogo opcija za kuhinjske sudopere. Stil kuhinjskog sudopera postavlja vibraciju vaše kuhinje. To bi moglo biti tradicionalno s dizajnerskim kuhinjskim sudoperom. Ili bi moglo biti šik s nano umivaonicima.

 

Izaberite nešto s više funkcija

S takvim ogromnim skokom u industriji marke. Jednostavno možete kupiti sudoper sa priborom koji je savršeno usklađen s njim. Sjeckanje, rešetke, cjedilo, imenujte! Još jedna stvar koju možete uzeti u obzir je i zdjela. Možete dobiti prostrane zdjele ako koristite puno velikih posuda i posuda, ili dobiti više zdjela za segregaciju zadataka.

Double Bowl Stainless  Steel Sink.jpg

Sigurnije pripreme hrane

Višestruki kuhinjski umivaonici mogu pravilno odvojiti sirovo meso od povrća. Mnoge studije pokazuju da rukovanje mesom mora imati odvojene posuđe od povrća. Kontaminacija hranom je velika ne ne.

 

Obilježja za oči

Pick poklopci pregača ili živahne boja sudopera da odmah zgrabite pozornost vašeg gosta. Oni su izvrsni suvremeni i podebljani iskazi u kuhinji.

 

Bez obzira što odabrali. Zamjena sudopera može odmah promijeniti ambijent vaše kuhinje. Sretan Shopping!