Dom > Izložba > Sadržaj

kako koristiti trostruki sudoper

Jun 13, 2017

1, novi korisnici dekoracije mogu slojiti sloj ulja u izgledu spremnika da se izbjegne ukrašavanje hrđe proizvedene metalne ruševine. Osim toga, ako je dugoročno bez sudopera, također možete koristiti sloj ulja četkom u umivaoniku kako bi zaštitili sudoper .

2, redovite sudopere za čišćenje i upotrebu neutralnog sredstva za čišćenje i čistite čistom vodom u potpunosti. Postupak čišćenja mora biti nježan, izbjegavajte upotrebu čelične četke ili grube četke, operite ga spužvom ili krpom.

3, nemojte stavljati limun, umake, kisele mrkve, senf ili neku drugu bogatu sol ili agresivnu hranu dugo vremena smještenu u sudoper i ploču kako biste spriječili koroziju sudopera .

4, sudoper treba pokušati izbjeći produljeni kontakt s jakim prahom za izbjeljivanje, kemijskim sredstvima za kućanstvo i sapunom.

5, koliko god je to moguće, kako bi se izbjeglo nož i vilica, pribor za kuhanje i ostali oštri tvrdi kontejneri pogodili sudoper kako bi se spriječilo ispočetka ili dodirivanje izgleda sudopera.

p201612150943531294455.jpg

6, nemojte stavljati posudu za niskougljičnu čašu ili od lijevanog željeza dugo postavljenu u sudoper, nemojte stavljati gumenu posudu, mokru posudu za pranje ili druga sredstva za čišćenje ostavljena u umivaoniku kako biste izbjegli dugotrajno stvaranje "plutajućeg hrđu "Spot" i tako dalje.

7, ako se sudoper pojavi "plutajuća hrđa", "plijesan" i tako dalje, može se koristiti pet čistih prašaka ili pasta za zube prevučene u hrđu i mrlje, s krpom se može očistiti, nemojte koristiti čiste pređe, poliranog ili poliranog materijala očistiti sudoper.