Dom > Izložba > Sadržaj

Kako odčepiti sudoper dupli

Jun 14, 2017

Vjerojatno svi u kući se nalazi kuhinja bar, mislim da kuhinja ne smatra sudoper blokiran kako to učiniti, je jednostavno plinovod starenje treba se zamijeniti potrebu za bager, onda onda stavi sudoper blokiran kako napraviti Sažetak problema , i dati odgovarajuće rješenje.

p201703311543572680675.jpg

Dvostruki sudoperblokirana rješenja?

1, ako kuhinjski sudoper je blokiran, prva stvar za učiniti je da zatvori cijev za vodu, kako ne bi uzrokovati više vode, ne pokušati proći nečistoće oprati.

2. da vidimo što blokira sudopera. Opće kuhinja pod cijev za vodu čep većina mjesta je U-oblika zavoja, ako je vijcima kanalizacije iz kanalizacije, to je dobro napraviti, izravno na svoj obrat, ali najbolje prije obrade, dno jastuk kanalizacija umivaonik, kako ne bi dobili prljav ormari. Nakon twist, koristite žicu da prođe dvije strane, općenito brzo može riješiti. Ako to nije riješen, možete ukloniti sve vodovodne cijevi, plastične priključak da otvori usta, isperite čistom, uklanjanje nečistoća u redu nakon skupštine, ne više od pola sata će biti učinjeno.

Dvostruki sudopermjesto propuštanja edem učiniti?

Ako sudoper propuštanje razlog je propuštanje vode spremnik, općenito govoreći, treba biti u sudoper brtva oštećenja osovine kao čeznuti kao OS zamjena jastuk može biti. Koristite kliješta za zakretanje žlijezda, popustiti i ukloniti, i stezaljku za uklanjanje brušenje brtvi vratila zamijeniti novim.

Dvostruki sudoper pod pukotine curi

Vode u dnu sudoper curi jer to može biti uzrokovan habanje žlijezda unutarnjeg trokut brtvom. U ovom trenutku, sve dok alat će biti šef rotacije vijčanih, otpustite vijke i vijke, žlijezda opusti prema dolje, a zatim žlijezda u trokutasti brtvljenje punjenje, zamijeniti novim trokutasti čep može biti.

Dupli sudoper kuhinjada zajednički?

Glavni razlog za sudoper se na spoju je da vrsta pokrova maticu slavine raskliman, dok poklopac tipa orah je pričvršćeno ili nova brtva može zamijeniti riješiti problem.

Starenje vodovodne cijevi dvostruki sudoper kuhinja propuštanje, pečat nije u mjestu curi?

Cijev za vodu starenje, brtvljenje nije na mjestu sve dok određeni hardver da biste ga zamijenili. Za instalaciju hardvera, raznih nečistoća u cjevovod mora biti potpuno uklonjena, izbjeći ventil jezgra opstrukcije, začepljenja fenomen. Neki od više uznemiruje hardvera zamjenu je najbolje profesionalno održavanje osoblje za bolje održavanje. Kanal je začepljen sa curi samo da biste dobili osloboditi od ostataka, ali to nije moguće iskopati ili profesionalcima provjerio bolje, kako bi se izbjeglo pogoršanje.