Dom > Izložba > Sadržaj

Kako zamijeniti sudopera rv

Jun 16, 2017

Kako zamijeniti vode spremnik otvor cijevi i donje vodovodnih instalacija i zamjena

Spremnik za vodu koristi za način odvodnje prikupljanje plina ili držite veliku količinu instrumenta, ne na toplinu tipične primjene: kalijev permanganat katalitičke razgradnje vodikovog peroksida kako bi kisik.

Prvo, instalirajte slavine pritišće cijev, ovaj korak je vrlo važan, ugradili smo unaprijed slavina na kraju uvale cijevi povezani ulazni prekidač, instalaciju treba obratiti pozornost na povezanost tvrtke, nije čvrsto riječi može dovesti do leaka GE i druge ozbiljne probleme može direktno da sudoper koristiti, ali također obratite pažnju na detalj, je mjesto tople i hladne vode cijevi, ne brkati lijevo i desno.


Zatim instalirati preljeva rupu kanalizacijske cijevi, preljeva je izbjeći usudoperprelijevanje vode zaštitu rupu, pa u instalacijske cijevi u prelijevanju rupu, da obratite pozornost na brtvljenje s utorom tijela, kako bi se preljev rupu cijev za vodu sama ne propuštaju. Drugo, ugradnja filtra košaru kanalizacije, filtar košara ispod cijevi vode u instalaciji, glavna pozornost na vezu između cijevi i groove, ne samo biti čvrst, ali i pečat.

Kako zamijeniti sudoper-odvod cijevi i armature spremnika instalacija zamjena

Ugradnja cijeli drenažna cijev, obično ljudi će kupiti košaru s dva filtrasudoper, ali dvije udaljenosti između vode cijevi, radnici za instalaciju, ovisit će o stvarnoj situaciji drenažna cijev rezati, u ovo vrijeme da obratite pozornost na brtvljenje između svakog sučelja, zajednički curenja problem se javlja u tim mjestima.

Konačno, ugradnja visi komad armature kroz tijelo,sudoperu tablici, moraju biti kroz tijelo i u tablici za instalaciju podrške visi komad, sudoper će se instalirati, kako bi se izbjeglo mali razmak uzrokovane groove njihanje. Ovdje smo instalirali sudopera za dovršetak, moramo obratiti pozornost nakon uvođenje u službu vidjeti ako postoje bilo kakve probleme pokušati ponovo, našao da nema problema s formalno stavljena u upotrebu.