Dom > Izložba > Sadržaj

kako zamijeniti kuhinjski sudoper s podzemnim sudoperom

May 25, 2017

Zamjena kuhinjskog grijeha k- kapljica i dno vodovodne instalacije i zamjene

Prije svega, postavite ulaznu cijev za slavinu, ovaj je korak vrlo važan, postavit ćemo se prije slavine na kraju usisne cijevi povezane s ulaznim prekidačem, instalacija treba obratiti pažnju na koheziju tvrtke, a ne čvrste riječi mogu dovesti do propuštanja, a ostali ozbiljni problemi mogu izravno dopustiti da sudoper upotrebljava, ali i obratiti pažnju na detalje, to je mjesto vruće i hladne cijevi vode, ne zbunjujte lijevu i desnu stranu.

Zatim instalirajte preljevnu rupu kanalizacijske cijevi, prelijevajuću rupu kako bi se spriječilo da sudoper do prelijevane rupice za zaštitu vode, tako da kod ugradnje vodovodnih cijevi u prelijevajuću rupu treba obratiti pažnju na brtvljenje s tijelom utora, kako bi se osiguralo da prelijevajuća rupa samog vodovoda ne propušta. Drugo, ugradnja filtarske košare kanalizacije, filter košarice ispod vodovodne cijevi u instalaciji, glavna pažnja na spoj između cijevi i utora, ne samo da bude čvrsta, već i za pečat.

Zamjena instalacije i zamjene spremnika za sudopere i armature

Ugradnja cjelokupne odvodne cijevi, obično će ljudi kupiti dva sudara za filter košaru, ali dva od razmaka između vodovodnih cijevi, radnici u instalaciji, bit će utemeljeni na stvarnoj situaciji odvodne cijevi kako bi se smanjila, u ovom trenutku obratite pažnju na brtvljenje između svakog sučelja, uobičajeni propuštanje se pojavljuje u tim zglobovima.

Konačno, ugradnja vještačkog dijela armature kroz tijelo, sudoper u tablici, moraju biti u tijelu i stola za instalaciju potpornih vješanje komad, sudoper će biti instaliran čvrsto, kako bi se izbjeglo mali jaz uzrokovan utor utjecaja , Ovdje ugradimo sudoper za završetak, moramo paziti da provjerimo nakon instalacije da vidimo ima li još nekih problema za pokušaj ponovno, otkrili da nema problema u formalnoj uporabi.

Promjena instalacije kuhinjskog sudopera nije vrlo složena stvar, ali ako imate dobru riječ o tome kako ga instalirati, možete uštedjeti vrijeme i trud. I svi u promjeni moraju biti oprezni, nemojte plijeniti sudoper. Danas ću vas upoznati s vama, nadam se da ćemo pomoći svima.