Dom > Izložba > Sadržaj

kako popraviti zdjelu sudopera

Jun 11, 2017

Kuhinjska sudoper je vrlo važna oprema, kućanice bi trebale biti svjesne procesa korištenja kuhinjskog sudopera, a to će biti niz malih problema, to će utjecati na naše živote, a zatim problemi s kuhinjskim sudoperom, kako trebamo popraviti što? Xiaobian vam dati sljedeći opis načina održavanja kuhinjskog sudopera , zainteresirani prijatelji zajedno kako bi ga vidjeli!

Popravak sudopera od nehrđajućeg čelika - propuštanje vode

Ako curenje vode uzrokuje propuštanje vode, općenito treba oštetiti osovinu brtve vratila, sve dok se osovinska podloga može zamijeniti. Sa kliještima će biti vezan za povlačenje poklopca, okrenuti se labav nakon uklanjanja, s isječak za uklanjanje brušenje osi brtvila može se zamijeniti novim.

p201703311003024069186.jpg

Popravak sudopera od nehrđajućeg čelika - habanje brtve

Razmak ispod utora vjerojatno će biti posljedica trošenja trokutaste brtve u žlijezdi. U ovom trenutku samo koristite alat za zakretanje vodećeg vijka, uklonite vijak i vezu glave, uklonite žlijezdu, zatim uklonite trokutasti brtveni prsten u zamah i zamijenite novom trokutastom brtvom Da.

Popravak sudopera od nehrđajućeg čelika - matice su labave

Razlog za propuštanje vode na spoju umivaonika je vjerojatno da je kapica matice slavine labav i problem se može riješiti odmah ponovnim pritezanjem matice matice ili promjenom nove brtve. Neke od uznemirujućih zamjena najboljih hardvera ili profesionalnog osoblja za održavanje radi lakšeg popravljanja.

Nehrđajućeg čelika popraviti sudoper - starenje vodovodnih cijevi

Starenje vodovodnih cijevi, brtvljenje nije na mjestu sve dok zamjena za određeni hardver na njemu. U instalaciji hardvera, cjevovod različitih nečistoća mora biti potpuno uklonjen, kako bi se izbjegao zakrčenje špula, blokirajući taj fenomen. Neke od uznemirujućih zamjena najboljih hardvera ili profesionalnog osoblja za održavanje radi lakšeg popravljanja. Kanalizacijski vodovi koji utječu na propuštanje vode trebaju samo očistiti ostatke, ali ne mogu očistiti ili dopustiti profesionalcima da se bolje iskopaju, kako bi se izbjeglo pogoršanje stanja.