Dom > Izložba > Sadržaj

Kako ukloniti stare kap u kuhinjski sudoper

Jun 16, 2017

Od nehrđajućeg čelikaKuhinjski sudoperNačin čišćenja:

Part1: Čišćenje sudopera za početak fondacije, početak korištenja zid može biti premazana tankim slojem ulja, što je više moguće izolirati površinu vode spremnik kontakt s korozivne tvari. Novo uređenje doma smetište otpadnih voda u sudoper, nemojte koristiti koji sadrže klor za čišćenje poput izbjeljivača umivaonika, korozivne stavke i rješenja ako padne u sudoper bi trebao biti odmah vodom isperite čistom i odmah obrišite suhim ručnikom.

Part2: Ssudopertreba očistiti često, molimo koristite neutralni deterdžent, pilingom, i isprati s vodom, i koristite spužvu ili dishcloth suho, pošteđen korištenje čelične četke ili grubo četka kako bi se spriječilo lijepljenje metalnih čestica u sudoper zid, tijekom vremena, lako se proizvoditi mrlja hrđe , ili pojava sudoper ogrebotine; Ne bi kapljice vode u umivaonik izgled, visoka željeza može dovesti do pojave sudoper crvena boja mrlja; Ako mrlja je proizveden, iskaz mogu se ukloniti pomoću niska koncentracija octa rješenje. Konačno očistite čistom vodom potpuno.

PART3: Pospite malo soli u mrlja, onda briši i dolje s stari plastičnom folijom, obrišite s toplom vodom nekoliko puta, isto tako mogu pustiti sudoper kao novi. U korito oko kutu i voda mogu biti umočen četkicu ili četkicu soli, sapunaste vode, čišćenje agent prebrisati, pod vodom pokriti može biti pun vruće vode i deterdženta za više od 10 minuta za čišćenje, kako bi se postigla idealna dekontaminacija efekt. PART4: Prljavština pipa ne treba zanemariti, da se bave starenja prljavštine mogu biti umočen sa čeličnom kuglicom za čišćenje da prebrišite čistom vodom i Obrišite vlažnom krpom umočen u pastu za zube ili izravno sa kriškama limuna nekoliko puta , možete pustiti slavina vratiti sjaj. Ako mrlja od vode na slavinu koja je teško ukloniti, svježeg limuna mogu se čistiti u krugovima na slavinu nekoliko puta, a vode mrlju možete ukloniti efektivno. Ako preostale vlage u sudoper proizvodi mineralni depozit, skida se s toplom vodom i octom, kao pasta za zube ili puder.