Dom > Izložba > Sadržaj

kako ukloniti iznad sudopera

Jun 15, 2017

Novi sudoper može biti obložen slojem životinjskih ili biljnih masti, izolirajući površinu sudopera od korozivnog materijala.

Ako je površina sudopera jednostavno obojena uljem, možete koristiti neutralni sredstvo za čišćenje i obrišite ga spužvom. Ne preporučujemo upotrebu čišćenja lopatice, lako ostavljati ogrebotine.

p201612150939038436429.jpg

Na površini sudopera uvijek postoji sloj masti, a ako ga želite očistiti na prirodan način, možete ga strugati s voćnom jezgrom. Voćna jezgra sadrži pektin, pektin ima učinak uklanjanja ulja i prljavštine.

Posude se ne mogu sipati u kipuće juhe ili korozivne tekućine. Očistite sredstvo za čišćenje ili kiselinu kiselinom.

Zamrzavanje sudara može koristiti crijevo za crijevo pumpe u kanalizaciju, a zatim staviti malu količinu vode u korito, a na kraju neprestano veseliti, korito se može brzo izbrisati.

Ispusni kanal za odvod, izliti otopinu sode u odvod, nakon nekog vremena, taloženje u cijevi će se raspasti, posljednja ispiranje vode, može biti deblokirano.

Postoji još jedan način da se plutaju plastični štapić u plovnom putu, voda u sudoperu, trzaju plastične štapove, usis i pritisak, začepljenje sedimenta će biti ispran.