Dom > Izložba > Sadržaj

kako voditi trostruki sudoper

Jun 01, 2017

1. napustiti položaj

Svako domaćinstvo odabire stil kako bi imao razliku, stoga je countertop napustio poziciju u položaju i volumen sudopera, u tablici naloga treba obavijestiti opskrbljivača tablice približnom veličinom kako ne bi zadovoljio pitanje prerade.

2. Instalacija slavine

Prije postavljanja sudopera treba instalirati slavinu i ulaznu cijev. Instalacija slavine ne zahtijeva samo jaku instalaciju, a spoj se ne može pojaviti.

3. Postavite sudoper

Nakon instalacije nekih funkcijskih dijelova sudopera, sudoper možete postaviti na odgovarajuću poziciju na radnoj plohi i pripremiti se za pokretanje sljedećeg programa instalacije.

Pokrenite instalaciju

1. Postavite slavinu u cijev

će biti instaliran u slavinu unaprijed povezan s ulazom vodu prekidač, instalacija treba obratiti pozornost na koheziju tvrtke, ali i obratite pozornost na detalj, to jest, mjesto topla i hladna cijev za vodu, ne pogriješiti.

2. Postavite cijev za vodu s prorezom

Rupa za prelijevanje je da se spremnik za vodu prekorači zaštitom rupice, tako da kod ugradnje rupice za izlijevanje vodovodne cijevi obratite pažnju na brtvljenje s tijelom utora, kako bi se osiguralo da prelijevna rupa vodovodne cijevi ne curenje.

3, postavite košaru filtera ispod vodovodne cijevi

U instalaciji kanalizacijske cijevi ispod košare za filtriranje, glavna je pažnja vezana za spajanje cijevi vode s tijelom utora, ne samo da je čvrsta, nego i da se zalijepiti.

4. Postavite cijelu odvodnu cijev

Obično će ljudi kupiti dva umivaonika u filter košarici, ali dva od razmaka između vodene cijevi, radnici u instalaciji, bit će utemeljeni na stvarnoj situaciji odvodne cijevi koja se treba rezati, u ovom trenutku obratiti pozornost na brtvljenje između svako sučelje, zajednički propuštanje problem pojavljuje se u tim zglobovima.

5. Ugradite vješalicu kako biste ojačali tijelo

Nakon sudopera u stol, potreba za montažom u korito i stol koji podupire vješanje, sudoper će biti ugrađen čvrsto, kako bi se izbjegao mali razmak uzrokovan utorom utor.