Dom > Izložba > Sadržaj

kako mjeriti 2 zdjelu sudopera

Jun 08, 2017

Perilica posuđa instalacije-perilica posuđa instalacija koraka uvod

1, visina. Koji god spremnik je postavljen, odaberite visinu koja vam najbolje odgovara. Od nehrđajućeg čelikasudoperbi trebao biti instaliran sa visinom kuhinja konzole, tako da se u svakodnevnom životu korištenje više zgodan.

2, fazi Save instalacije. Nakuhinjski sudoperplatforma je jednostavan za instalaciju, dok rupe mogu biti otvoren na stolu. Na pozornici bazena klisura stil ima niz rub dizajna koje možete odabrati, da se osigura da sudoper od nehrđajućeg čelika i Mesa veza jaz ravnomjerno, ne možete imati situaciju procjedne vode.

p201703021131235806808.jpg

3, Tajvan stan Save instalacije. Uvođenje u službu Metodije ravan Save usvojila ostvariti potpuna instalacija učinak od nehrđajućeg čelikakuhinjski sudoperi Mesa. Stan rub sudopera od nehrđajućeg čelika, lako obrisati kapljice vode i ostale mrlje u inox sudoper, nema mrlje će ostati u sudoper i Mesa jaz, sigurnost i zdravlje. Zahvaljujući potpuna instalacija kuhinji umivaonik i nape, postoji veće korištenje prostora. Sudoper od nehrđajućeg čelika i Mesa savršeno odgovaraju, ugodan izgled.

4. ugradnja donje Save. Inox sudoperi pomoću platforme ispod Save način instalacije, inox sudoperi su instalirani ispod stola, uz veće korištenje prostora, sto jednostavno za čišćenje.