Dom > Izložba > Sadržaj

Kako instalirati undermount inox sudoper granit

Jun 14, 2017

Vjerujem da kontakt sUndermount inox sudoperprijatelji će biti uvođenje u službu Metodije to malo potone mnogo kao i ovo je popularan u posljednjih nekoliko godina bi uvođenje u službu Metodije. Instalacije od sudopera, ne samo ima bolje dekorativni učinak, ali ima veliku prednost u upotrebi učinak i iskoristiti život. U nastavku male napraviti detaljan uvod u viUndermount od nehrđajućeg čelikasudoper način instalacije, zainteresirani prijatelji došao to znati o tome!

p201612150940303352468.jpg

Instalacija instalacija-slavina sudoper undermount od nehrđajućeg čelika

U ugradnje sudopera, položaj tablice bi trebao biti veličine sudoper sama i veličinu površine. Kada odabir sudopera, budite sigurni da razumijete veličinu sudopera. Izbjegavajte preraditi. Onda je prvi korak u kuhinji umivaonik Save instalacije instalirati slavina, pristup vode prekidač mora biti čvrsto, sada pipa ima hladno, vruće točke, ovo je jer pipa ispod pritišće cijev ima dva, jedan predstavnik hladne vode drugi predstavlja vruće vode, dvije cijevi zajedno za povezivanje cijevi, i zamijeniti položaj. Ovo je slavina instalacija tijekom instalacije kuhinji umivaonik umivaonik.

Undermount inox sudoperinstalacije-Ulijevni priključak

Ulijevni priključak, u stvari, je slavina odvodnje od dvije cijevi. Prije svega, povezati cijev za vodu do odvodnje, instalacije morate obratiti pozornost na čvrstoću i stabilnost, ali također da obratite pozornost na ove dvije vode ulazna cijev i mjesto hladno, ne griješe. Instalacijska metoda i način dvije cijevi su slične, ali temperatura vode nije isto. Ovo je vrlo važan dio DNA Save ugradnja sudopera, pripremaju istraživanja plan ispred vremena i onda raditi kuhinju sudoper bazena za instalaciju proces, ne uvijek će greška.

Undermount inox sudoper instalacije podrške privjesci

Takozvani odgovarajući komad, u stvari, je to izbjeći jaz je premala, i uzrokovati spremniku trese nestabilnosti i pribor. To je također najvažniji dio DNA Save ugradnja sudopera. Nakon punjenja sudopera vodom, testirati preljeva rupa, filtrirani plava drenaža i otkrili da procjedne vode oko sudopera, zatim preraditi odmah, potvrdite instalaciju oko sudopera. Konfiguracija visi komad, koristite vijke stegnuti niveliranje, koristi silikagel brtvljenje oko sudopera, kako bi se voda tenk okolo i mesa jednake. Iako podržavaju film nije dovoljno misliti, ali nakon svega, je također kuhinji umivaonik umivaonik instaliran u prsten.