Dom > Izložba > Sadržaj

kako instalirati neiskorišteni kuhinjski sudoperi od nehrđajućeg čelika

Jun 14, 2017

Kuhinjski sudoper je vrlo važan jer svakodnevno prati jela, nerazdvojni su od sudopera, možemo reći da sudoper ima izravan utjecaj na zdravlje naših života. Toliko će potrošači kupiti umivaonike od nehrđajućeg čelika , tako da udobnost svakodnevnog čišćenja i dorade, lijepog života, za naše zdravlje neće imati utjecaja. Pa kako instalirati kuhinjski sudoper od nehrđajućeg čelika ?

1, će biti instaliran u slavinu unaprijed povezan na ulazu vodu prekidač, instalacija treba obratiti pozornost na koheziju tvrtke, ali i obratite pozornost na detalje, je mjesto vruće i hladne cijevi za vodu, ne napraviti pogreške.

p201704061110304788215.jpg

2, rupa za prelijevanje je da se spremnik za vodu prekorači zaštitom rupice, tako da kod ugradnje rupice za prelijevanje vodovodne cijevi obratite pažnju na brtvljenje s tijelom utora, kako bi se osiguralo da prelijevna rupa vodovodne cijevi ne propušta.

3, filtar košara ispod kanalizacijske cijevi u instalaciji, glavna pažnja na spoj između cijevi vode i žlijeb, ne samo da bude čvrsta, ali i za pečat.

4, obično će ljudi kupiti dva filtar sudoper, ali dva od udaljenost između vodovodnih cijevi, radnici u instalaciji, bit će na temelju stvarnog stanja odvodne cijevi za rezanje, u ovom trenutku da obratite pozornost na brtvljenje između svako sučelje, zajednički propuštanje problem pojavljuje se u tim zglobovima.

5, kuhinjski sudoper od nehrđajućeg čelika u stol, potreba za montažom u korito i stol koji podupire vješanje, sudoper čvrsto postavljen, kako bi se izbjegle male praznine uzrokovane utorom utora.