Dom > Izložba > Sadržaj

Kako instalirati sudoper

May 19, 2017

1. Postavite slavinu u cijev

Će biti instaliran u slavinu unaprijed povezan s ulazom vodom prekidač, instalacija treba obratiti pozornost na koheziju tvrtke, ali i obratite pozornost na detalj, to jest, mjesto topla i hladna cijev za vodu, ne pogriješiti.

p201701131611597806093.jpg

2. Postavite cijev za vodu s prorezom

Rupa za prelijevanje je da se spremnik za vodu pretvori u zaštitu rupa, tako da kod ugradnje rupice za prelijevanje vodene cijevi obratite pozornost na brtvljenje s tijelom utora, kako bi se osiguralo da prelijevna rupa vodovodne cijevi ne curenje.


3, postavite košaru filtra ispod vodovodne cijevi

Kod postavljanja kanalizacijske cijevi ispod filtarske košare, glavna je pažnja vezana za spajanje cijevi vode s tijelom utora, ne samo da je čvrsta, nego i da se zapečaćuje.

p201701131624046531722.jpg

4. Postavite cijelu odvodnu cijev

Obično će ljudi kupiti dva umivaonika za filtarsku košaru, ali dva od razmaka između vodovodne cijevi, radnici u instalaciji, bit će utemeljeni na stvarnoj situaciji odvodne cijevi koja se treba rezati, u ovom trenutku obratiti pozornost na brtvljenje između Svako sučelje, zajednički propuštanje problem pojavljuje se u tim zglobovima.


5. Ugradite vješalicu kako biste ojačali tijelo

Nakon sudopera u stol, potreba za ugradnjom u korito i stol koji podupire vješanje, sudoper će biti čvrsto postavljen, kako bi se izbjegao mali razmak koji je uzrokovan utorom utora.