Dom > Izložba > Sadržaj

Kako instalirati viseće sudoper granit

Jun 15, 2017

Kako instalirati sudopera, ovdje imam neka Opća načela zaInstalacija umivaonika:

Bez obzira na strukturu kuhinja, lokacija sudoper bi trebao biti što je više moguće u skladu s načelom prikladan vodu ne radi proizvoljno, u slučaju vode blokada.

Sudopera i kuhala previše blizu će donijeti neugodnosti za operaciju, treba uzeti u obzir sigurnosni razmak između dva, ostavljajući prostor da biste prikazali stavke i operacije, najbolje hladnjak isudoperrame uz rame, štednjak s druge strane, taj trokutasti izgled je Posljednja prostor-spas crtati.

p201703011102219442058.jpg

Ako je kuhinja u vodi samo oko kutu, možete dizajnirati u kutu ormar kao prostor za pranje sa specijalno prilagođen kut kroz ventilator u obliku tako da cjevovod je koncentrirana u kutu kutni ormar , uvelike povećava ukupni kapacitet ormara, ali također više praktičan rad.

Ako sudoper ispred prozora, važno je uzeti u obzir da li visina slavine će utjecati na otvaranje i zatvaranje prozora, umjesto postavljanja sudopera na suprotnoj strani prozora, a zatim uzeti u obzir čimbenici pozadinsko osvjetljenje , po mogućnosti u prostor za pranje sa pomoćnog izvora svjetlosti.

Prostor iznad isudoper, da li je jedan od dasaka ili privjesak ima snažan prijem funkciju, prema razumnom položaj kategorije učinit će perilica rad više zgodan.