Dom > Izložba > Sadržaj

Kako instalirati okrugli sudoper

Jun 13, 2017

Kuhinja od nehrđajućeg čelikaokrugli sudoperje samo armature prema razlog to uzeti u obzir previše. Tako misliš jer nije te pranje posuđa! U kućanica ozbiljno bilo koji može koristiti kako bi se olakšalo korisnika kuhinje proizvodi su malo zadovoljni. Naši proizvođači sudoper sudoper dizajn je pun čovječnosti, kako bi se olakšalo više korisnika ovdje svima uvesti neki praktični inox sudoper instalirati mali znanja:

Od nehrđajućeg čelikasudoperuređaj, obično nakon vlade ploča uređaja. Koji je, u dekoraciji nekoliko dana prije završetka sudoper uređaja, uglavnom da biste uređaju nakon što je uzrokovao neke štete.

Prvo, otvorite paket, ukloniti sudoper spremnik i drenaža komponente, provjerite pribor nije točne i potpune.

Ukloniti usudoper, u skladu s okvir vezan za rupu u primjer tablice za otvaranje tablice. Prikaz prigušivač blok je degumiranje izgled, ako je tako tijesto od nule.

Prikaz dijelovi slavina ne pukotine, naslov dobio dvije brtve se ne nedostaje, iščašenje, štete, itd., kako bi se spriječilo curenje nakon uređaja.

p201612150944553287816.jpg

Odvod sudopera mora se ostaviti u spremniku vlada, uređaj spremnik prije nego što uređaj dobar kut ventil. Da bi spriječili oštećenje slavina izvan slavina uređaj, slavina ili pipa vreći treba staviti na slavina za rad uređaja slavina.

U približavanju tople i hladne vode cijevi, lice slavine, cijevi konvergencije lijevo i tople vode, pravo kraj i hladne vode cjevovod konvergencije.

U instalaciji mijeha, tkanja cijev, moramo obratiti pozornost na veličinu sile stezanja, previše lako oštetiti navoj, mala ne može istjecati zbog pečata.

Nakon uvođenje u službu, obaviti inox sudoper vode za ispravljanje pogrešaka.

Podsjetnik: Za inox sudoper rupa razmjera, obično inox sudoper rupa veličine za vanjski promjer spremnika širine i širinu širina smanjenje od 2cm - 2,5 cm, spremnik za vodu od nehrđajućeg čelika kut R kut otvaranja je vrlo važno Yantai od nehrđajućeg čelik obrada. Konačno, ako je dvostruki utor, preporuča se da smo zamijenili dva umivaonika, tako da se spremnik za vodu je blokiran, pukotina.