Dom > Izložba > Sadržaj

Kako instalirati okrugli kuhinjski sudoper

Jun 01, 2017

Prvo, instalirajte slavine pritišće cijev, ovaj korak je vrlo važan, ugradili smo unaprijed slavina na kraju uvale cijevi povezani ulazni prekidač,uvođenje u službutreba obratiti pozornost na povezanost tvrtke, nije čvrsto riječi može dovesti do propuštanja i druge ozbiljne probleme može direktno da sudoper koristiti, ali također obratite pažnju na detalj, je mjesto tople i hladne vode cijevi, ne brkati lijevo i desno.

Instalirajte preljeva rupu kanalizacijskih cijevi, preljeva je izbjeći sudoper prelijevanja vode zaštitu rupu, tako da u instalacijske cijevi u prelijevanju rupu, da obratite pozornost na brtvljenje s utorom tijela, kako bi osigurale da otvora preljeva vodu pi PE se ne curenja. Drugo, ugradnja filtra košaru kanalizacije, filtar košara ispod cijevi vode u instalaciji, glavna pozornost na vezu između cijevi i groove, ne samo biti čvrst, ali i pečat.

p201703011652152217738.jpg

Ugradnja cijeli drenažna cijev, obično ljudi će kupiti košaru s dva filtrasudoper, ali dvije udaljenosti između vode cijevi, radnici za instalaciju, ovisit će o stvarnoj situaciji drenažna cijev rezati, u ovo vrijeme da obratite pozornost na brtvljenje između svakog sučelja, zajednički curenja problem se javlja u tim mjestima.

Konačno, ugradnja visi komad armature kroz tijelo, sudoper u tablici, moraju biti kroz tijelo i u tablici za instalaciju podrške visi komad, sudoper će se instalirati, kako bi se izbjeglo mali razmak uzrokovane groove njihanje. Ovdje smo instalirali sudopera za dovršetak, moramo obratiti pozornost nakon uvođenje u službu vidjeti ako postoje bilo kakve probleme pokušati ponovo, našao da nema problema s formalno stavljena u upotrebu.