Dom > Izložba > Sadržaj

kako instalirati višenamjenski kuhinjski sudoper

Jun 15, 2017

Dno žljebova u zemlji općenito ima sloj premaza, bolji premaz je obratna strana spremnika sa žbukom raspršivanjem, uobičajena je gumena brtva pričvršćena na dno, za što se kaže da imaju dvije funkcije:

Djelovanje protiv buke : dno sprejnog ili ljepljivog gumenog lima i ne ispadne, može smanjiti vodu iz slavine na udaru dna šupljine buke, igrati puferni efekt, koji se koristi za nijemanje.

Učinak protiv kondenzacije vode : Iako sudoper ne izlazi, ali na vanjskom zidu sudopera lako se proizvodi kondenzacija vodene pare. Smrznuta hrana u sudoper, vodena para će biti dno aglutinacije bazena kako bi se oblikovale kapljice vode, što će vlažiti unutrašnjost kabineta. Na dnu spremnika s odgovarajućim premazom, može se smanjiti ili čak eliminirati razlika u temperaturi, stvaranje kapljica vode, visokokvalitetni premaz ima određenu funkciju apsorpcije, štiti kabinet od poplave;

p201702281751018954764.jpg

Zatim opišite kako instalirati Overmount sudoper

Rub umivaonika je ispod kamene površine.

Korištenje Overmount tablice nije lako razbiti stup, jednostavan za čišćenje, nije lako podići bakterije, bez propuštanja. Izvornik je porculan, lijevanog željeza, kao što je više teških stolova, počevši od 2000 godine, od nehrđajućeg čelika ispod bazena je također postao popularan. Bazen je vrlo pogodan za čišćenje, čišćenje može biti izravno na površini preostalih daleko u bazen, stol na vodi može lako teći u bazen. Overmount Proizvodnja kuhinjskog umivaonika je stol istog materijala, a suspenzija će potonuti u jedan, prvo ispuštanje vode koje treba riješiti i izgled lijepog, laganog korištenja, ali donji sloj obično predstavlja još jednu obradu ručne obrade. Njegov jedini nedostatak, ako želite promijeniti uporabu sudopera, donji sliv se ne može ukloniti, a bazen za rasvjetu je slobodan za rastavljanje.