Dom > Izložba > Sadržaj

kako instalirati preko sudopera sudopera

Jun 16, 2017

Instalacija sudopera već smo razgovarali, sada kako instalirati jastučić prigušivača sudopera .

Sudoper je često bučan, u ovom trenutku ćemo biti uzrujani, mnogi potrošači ne znaju kako riješiti, zapravo, možemo preko jastučića prigušivača sudopera kako bi se uklonili buke, a zatim kako instalirati sudoper školjka? Mala namirnica donijeti svatko za instalaciju sudopera prigušivača Mat.

p201704051452216196253.jpg

Ugradnja prigušivača prigušivača prigušivača prigušivača

Prije svega, postavite ulaznu cijev za slavinu, ovaj je korak vrlo važan, postavit ćemo se prije slavine na kraju usisne cijevi povezane s ulaznim prekidačem, instalacija treba obratiti pažnju na koheziju tvrtke, a ne čvrste riječi mogu dovesti do propuštanja, a ostali ozbiljni problemi mogu izravno dopustiti da sudoper upotrebljava, ali i obratiti pažnju na detalje, to je mjesto vruće i hladne cijevi vode, ne zbunjujte lijevu i desnu stranu.

Zatim instalirajte preljevnu rupu kanalizacijske cijevi, prelijevajuću rupu kako bi se spriječilo da sudoper do prelijevane rupice za zaštitu vode, tako da kod ugradnje vodovodnih cijevi u prelijevajuću rupu treba obratiti pažnju na brtvljenje s tijelom utora, kako bi se osiguralo da prelijevajuća rupa samog vodovoda ne propušta. Drugo, ugradnja filtarske košare kanalizacije, filter košarice ispod vodovodne cijevi u instalaciji, glavna pažnja na spoj između cijevi i utora, ne samo da bude čvrsta, već i za pečat.

Sink Silencer Pad - Kako instalirati prigušivač za prigušivač Mat

Ugradnja cjelokupne odvodne cijevi, obično će ljudi kupiti dva sudara za filter košaru, ali dva od razmaka između vodovodnih cijevi, radnici u instalaciji, bit će utemeljeni na stvarnoj situaciji odvodne cijevi kako bi se smanjila, u ovom trenutku obratite pažnju na brtvljenje između svakog sučelja, uobičajeni propuštanje se pojavljuje u tim zglobovima.

Konačno, ugradnja vještačkog dijela armature kroz tijelo, sudoper u tablici, moraju biti u tijelu i stola za instalaciju potpornih vješanje komad, sudoper će biti instaliran čvrsto, kako bi se izbjeglo mali jaz uzrokovan utor utjecaja , Ovdje smo instalirali kuhinjski sudoper za dovršetak, moramo obratiti pažnju na provjeru nakon instalacije vidjeti ako ima bilo kakvih drugih problema pokušati ponovno, utvrdili da nema problema s formalnim staviti u uporabu.