Dom > Izložba > Sadržaj

May 22, 2017

Ali & nbsp; instalacija vodenih putova naišao je na mnoge probleme, prva instalacija je hladni vodni ventil, I Prvo ga je upotrijebio kako bi mi osigurao sirovine umotane u kutni ventil, a zatim se zavrnu unutar žice, omotala sam mnogo sirovina, uvijala se kad je lako zavrtiti kraj, a zatim otvoriti vruću i hladnu vodu. Pronašao sam navijala dva kuta ventila ili propusnost. Vjerujem da će se neki prijatelji također susresti s takvom situacijom, to je uglavnom sirovina s kakvoćom nije, dva rješenja, zamjena drugih sirovina dobre kvalitete ili korištenje žice od konoplje.

 p201612150938331998588.jpg = "Line-height: 1.75em;"> Vlasnik prijatelja koji se plaši kasnije još curi, Bar! No, konoplja svile se razlikuju od sirovine pojas, upletena više će se uviti da ne uđe, manje od sirovine nije dobar kao pojas, samo biti zamotan samo može. Ako upotreba sirovina, nenaoružani mogu zakrenuti kutni ventil, a kod konoplje žice, ručno izrezivanje vrlo naporno, ako se koristi za ključ, bit će kutni ventil iznad krpe tkanine, kako bi se spriječilo ključa dijagonalna ventila površine Premaz je nanio štetu, vlasnik je svakako neugodno.

instalacija kutnog ventila, vruće i hladne vode s pletenom cijevi, a zatim se ventil za ublažavanje tlaka ugrađen na opći ventil za smanjenje tlaka instalira u hladnu vodu, Obratite pažnju na ventil pritiska iznad vodenog pravca, nemojte ga instalirati.

Zatim će se instalirati slavina, sudoper stabilan čučanj na kamenom stolu, uroniti cijev za vodu u unutrašnjost cijevi. Koristit će pištolj za ljepljenje, bez pištolja za ljepljenje, iako može igrati, ali mora biti topla ljepila. Koristio sam ljepilo, a zatim ljepljivu stranu s indeksnim prstom brisati ljepilo glatko i igrati dva puta staklo Ljepilo, a zatim završeno.

Ako naiđete na tu situaciju, također možete instalirati probnu verziju, ali to nije teško, iako je instalacija vlastitog sporije, ali je instalirala detaljnije. < p="">

& nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp;