Dom > Izložba > Sadržaj

Kako instalirati kap u sudoper na događa

Jun 15, 2017

Prije nego što kupiti sudopera, smatraju kako jesudopersama i na radnom stolu može formirati većina razuman strukture, postoje tri načina instalacije: faza Save, donje Save i oblikovanje tablice.

p201702281607460422590.jpg

1, faza Save:

Na rub bazenasudoperje na vrhu tablice, opće faze bazena je metal. Od nehrđajućeg čelika ili vanjski sloj glazure sudoper se lagani, samo po rubu valgus na stol sa vijcima ili fiksna udlaga može biti, fiksne veze preko stakla ili plastične čelika blato za dovršetak, ali dugo vremena, silikagel lako crni proizvode bakterije , osim degumiranje nakon lako curenja. U fazi Save u remont aspekt je praktičniji, može srušiti. Oluke i utorom sam odvojena, postati potreba za posebnu instalaciju opreme, sa vijcima u donjem fiksne, ovaj stil u strukturi je ništa loše, samo u utor i vanjski spoj jaz treba posebna pažnja na držati čistim.

2, pod slivu:

Ruba nasudoperje ispod površine kamena. Korištenje tablice dno Save stol nije lako izbiti, lako se čiste, jednostavno podići bakterija, nema curenja. Original je porculan, lijevano željezo, kao što je više težak stol koristi, počevši od 2000, od nehrđajućeg čelika pod slivu je također je postao popularan. Slivu je vrlo pogodan za čišćenje, čišćenje može biti izravno na površini preostalih daleko u bazen, stol na vodi može lako ući u slivu. Pod stol radni stol je isti materijal i gnojnica će potonuti u 1, prva voda propuštanje riješiti i izgled lijep, jednostavan za korištenje, ali donji sliv je uglavnom još jedna obrada troškova. Njezina jedina mana, ako želite promijeniti korištenje sudoper, donje Save ne mogu se ukloniti i faze bazena je rastaviti.

3, u tablici formiranju:

Sudoperi od nehrđajućeg čelika, a ormari izrađeni su također od nehrđajućeg čelika, može variti sa posudu za vodu (za dodatni novac), u jednu. Umjetni Shitai površina se može integrirati s umjetnih kamenih umivaonika i umjetnih Shitai površina.