Dom > Izložba > Sadržaj

Kako to uvesti koga u službu dvostruki sudoper u kuhinji

Jun 08, 2017

1.Uvesti koga u službuslavina u cijevi

će biti instaliran u pipa unaprijed spojen dovod vode prekidač, instalaciju treba obratiti pozornost na koheziju u firmi, ali također obratite pažnju na detalj, to jest mjesto tople i hladne vode cijevi, ne čine grešku.

2. instalaciju cijevi vode s preljeva rupa

Prelijevanja rupa je izbjeći spremniku prelijevanje zaštita otvora, tako da u instalacije vodovodne cijevi preljev rupu, da obratite pozornost na brtvljenje s utorom tijela, kako bi se preljev rupu cijev za vodu se ne propuštaju.

3,uvesti koga u službukorpu za filtar pod cijev za vodu

U ugradnja kanalizacijskih cijevi ispod korpu za filtar, glavna pozornost priložiti vezu između cijev za vodu i ritam tijela, ne samo biti čvrst, ali i zape.

4. Instalirajte sve drenažna cijev

Obično ljudi će kupiti dva filtra košara umivaonika, ali dvije udaljenosti između cijev za vodu radnika za instalaciju, temelje na stvarnoj situaciji drenažna cijev rezati, u ovo vrijeme da obratite pozornost na brtvljenje između svakog sučelja , čest problem curenja događa u tim mjestima.

5.Uvesti koga u službuvisi komad ojačati kroz tijelo

Nakon sudoper u tablici, morate instalirati u korito i sto podržava visi komad, sudoper htijenje biti Installer, kako bi se izbjeglo mali razmak uzrokovane groove njihanje.

p201703021714103176298.jpg

Instalacija završnu obradu

1. odvodnju Test

Kada osnovne instalacije korpu za filtar je instaliran i sljedeći eksperiment je počeo. Kada se radi drenaža test, sudoper bi trebao biti ispunjen vodom i odvodnje dva filtra košare i prelijevanja rupe su testirani. Odvodnje, ako našao gdje vode curenje fenomen, treba odmah preraditi, da bi se osiguralo da buduće korištenje ne ometa.

2. brtvljenje ruba oko Groove tijela

Nakon odvodnje test se radi, provjerite da nema problema, sudopera može biti zatvorena. U koristiti silikon za brtvljenje ruba, osigurava da sudoper i Mesa veza jaz ravnomjerno, ne možete imati fenomen procjedne vode.

3. kompletan sudoper instalacije

Nakon ivice, ugradnja sudopera je gotova. Sudoper je mali, ali zbog svoje česte upotrebe, je povezivanje instalacije na svakom odvodu.