Dom > Izložba > Sadržaj

kako instalirati countertop sudopera kupaonica

Jun 11, 2017

Prije montaže sudopera , potrebno je instalirati slavinu i ulazne cijevi. Prilikom postavljanja slavine, ne samo da je potrebna snažna instalacija, nego i fenomen prolijevanja vode na spoju. Kada se preporučuje glavna montaža za ugradnju potrebnih fiksnih dijelova za čisti bakar ili nehrđajući čelik, kako bi se spriječila hrđa i truleži.

Nakon dovršetka instalacije nekih funkcionalnih dijelova spremnika, sudoper možete postaviti u odgovarajući položaj u tablici, spreman za pokretanje sljedećeg instalatera.

Ugradite slavinu u ulaznu cijev. Ugradit će se u slavinu na strani ulazne cijevi povezane s ulaznim prekidačem, instalacija treba obratiti pažnju na približavanje tvrtke, ne previše zbijeno ili previše labavo, ali također obratiti pozornost na detalje, to jest vruće i položaj hladne vode trebao bi ostati vruće desno hladno, postoje mnoge obitelji ne slijede norme koje treba učiniti, vodeći u vodu kada se slavina drži prekidač termostata u suprotnom smjeru.

p201612150938543582752.jpg

Rupa za prelijevanje je da se izbjegne prelijevanje sudopera kako bi se zaštitio rupu, tako da kod postavljanja prelijevane rupice u vodovodnoj cijevi obratite pažnju na njegovu brtvu s spremnikom na brtvljenju, kako bi se osiguralo da prelijevna rupa vodovodne cijevi ne propušta. Najbolje je pečat staklenim ljepilom.

Filtar košare vodovodnih cijevi u instalaciji, glavna pažnja između vodovodne cijevi i konvergencije između spremnika, ne samo da je jaka, već i za pečat. Ovo je ključni dio spremnika često problemi, najbolja briga za rješavanje.

Obično ljudi će kupiti dva filtar sudoper, ali udaljenost između dvije cijevi u blizini radnika u postrojenju, u skladu s stvarnom situacijom odgovarajuće drenažne cijevi rezanje, ovaj put da obratite pozornost na svako sučelje između pečata.

Ispitivanje odvodnje, dok se osnovna instalacija ne završi, filtarska košarica se također instalira na sljedeći korak za pokretanje eksperimenta. Da bi se test drenaže trebao napuniti spremnik napunjen vodom, dok je ispitivana dva filter košarica i prelijevajuća rupa za odvod vode. Odvodnja, ako se nađe gdje postoji fenomen protočne vode, treba odmah preraditi, a zatim zategnuti fiksni kapu ili ljepilo, kako bi se osiguralo da buduće korištenje nema štete.