Dom > Izložba > Sadržaj

Kako instalirati bar sudoper

Jun 12, 2017

1, vodeće instalacije:

KadaInstalacija sudoper, veličinu tablice treba biti u skladu s veličinom sudoper sama. Tako u izbor sudopera, budite sigurni da razumijete veličinu površina sudopera. Izbjegavajte preraditi. Zatim kuhinjski sudoper pod Save instalirati prvi korak je instalirati pipa, pristup vode prekidač mora biti jaka, a sada pipa ima hladno, vruće točke, to je zato što pipa ispod pritišće cijev ima dva, jedan u ime hladne vode u ime još tople vode, dvije cijevi povezani zajedno vode zmaj, dok ne zamjene položaj. Ovo je kuhinjasudoperpod Save instaliran u procesu instaliranja pipa.

p201702281715278331793.jpg

2, cijev za vodu:

U cijev za vodu, u stvari, je slavina odvodnje od dvije cijevi. Prvo, pritišće cijev spojen kod odvodnje nauvođenje u službumoraju plaćati pozornost na stabilnosti i stabilnosti, ali obratite pozornost na dvije cijevi za vodu i tople vode i hladne vode položaj, ne biste pogriješili. Dvije vode instalacijske metode i metode su slične, ali opterećenje nije isto kao i temperatura vode. Ovo je kuhinja sudoper sudoper bazena je vrlo važan dio priprema, unaprijed se pripremiti plan istraživanja, i onda raditi sudopera pod Save uvođenje u službu napredak, ne uvijek će greške.

3, podrške kupona:

Takozvane prateće kuponi, u stvari, je izbjeći jaz je premalen, što je dovelo do nestabilnosti u sudoper i postaviti pribor. To je također najvažniji dio sudopera ugradnja bazena. Nakon punjenja spremnik vodom, testirati preljeva rupa, filtriranje plava odvodnje, otkrili da voda oko sudopera, onda odmah preraditi, provjerite instalaciju oko sudopera. Konfiguracija kuponi, korištenje vijak stezni niveliranje, u korištenju silikona pečat periferije sudoper osigurava da sudoper i tablice uniformi i uniformi. Iako je prateće kuponi nisu dovoljno za put, ali nakon svega, je sudopera pod Save postupak instalacije.

4, odvod:

Instalirani slavina, nakon cijev za vodu nije ugradnja odvod to? U stvari, drenažna cijev pa je instaliran, sve dok na kraju pristup cijevi odvod sudopera na kanalizaciju, s druge strane povezan s podzemne odvodnje, možete, najvažnija je kuhinja sudoper sudoper Save instaliran drenažne cijevi detalj. Detalji savršeni obrade, korištenje budućnost može smanjiti nevolji, možete izbjeći preraditi. Zatim kuhinji umivaonik sudoper bazena instaliran drenažne cijevi pažnju na detalje o tome što? Kao što je veza između dva, li čvrste, pravilno