Dom > Izložba > Sadržaj

Kako očistiti sudoper od nehrđajućeg čelika

Jun 15, 2018

Očistiti pomoću sode bikarbone i vode

Očistiti vaš sudoper od nehrđajućeg čelika, samo miješati tijesto sode bikarbone i vode. Ogrebotine se također može ukloniti sa vrlo finom željeznom vunom. Jednostavno dati cijeli sudoper nježan jednom gotovo i da će uništiti i kosu ogrebotine. Jednostavno isprati talog i nastaviti s ostatkom vašeg čišćenja.

 

Uklonite mrlje od vode s octom

Za uklanjanje vode mjesta, jednostavno umočiti spužvu u bijeli ocat i trljaju treba odmah. Alkohol također funkcionira za uklanjanje hrđe ako sudopera je pate od slučaj "koricu".

 

Koristiti dobro za mrlje

Ako mrlje biti bolestan (Hvala posljednji stanar), koristite mješavinu 3 dijela dobro da 1 dio peroksida i ulaštiti mrlju krpom. Neka smjesa sjesti i dopustiti da se osuši prije nego brisanje mokrom krpom ili spužvom.

 

Poljski sa svi-namjera brašno

Da biste dodali dodatni sudopera, možete ga ispoliram sa nitko drugi nego All-Purpose brašno. Bacanje nekoliko žlica brašna u sudoper i utrljajte (pritisak je potreban, ali ništa što bi trebalo uzrokovati znoj da izbije) oko mekom krpom. Drugi način je da koristite mineralnu. Jednostavno stavi čep u vodu i ulijte u nekim od pjenušavog pića. Koža okolo s krpom, sušenje kako bi se spriječilo mrlje od vode po završetku.

Single Bowl Undermount Sink RS-3219.jpg