Dom > Izložba > Sadržaj

Kako očistiti inox seoska kuća sudoper

Jun 16, 2017

1, često očistite ssudoper, kada nije u uporabi na sobnoj temperaturi treba svjež kemijska, ne bi ostatke kapljica vode na površini.

2, zadržavanje vode će dovesti do pojave mineralnih sirovina, u ovom slučaju, korištenje niska koncentracija octa rješenje za uklanjanje ovakve taloženje i konačno temeljito očistite.

3, staviti nisko ugljičnog čelika ili lijevanog željeza posuđe u sudoper za dugo vremena, i staviti gume pranje posuđa, vlažne posuđa spužva ili ostalo čišćenje tepiha otišla u sudoper.

4, oprati gumene jela, vlažne posuđa spužvom ili druge čišćenje tepiha u sudoper.

5, sadrže klor komponente za kućanstvo, bleach, itd će povrijediti i tone, čak i u ormaru, ako spremnik sa izbjeljivač ili OpenBSD, kemijski deterdžent onda plina ili pare iz zraka će uzrokovati oštećenja na sudoper ispod.

6, i u ormar, ako se spremnik izbjeljivač ili kemijskim sredstvom, plina ili pare koja pluta od to će također uzrokovati oštećenja nasudoperispod.

7. Koristite manje srebra deterdžent ili drugih perilica proizvodi koji sadrže sumpor ili kloridna kiselina. Nepravilno korištenje metode, nepropisno čišćenje navike i nečiste vode može uzrokovati oštećenja na sudoper.

8, Nemojte stavljati limun, umak, kiseli krastavci, senf ili ostalom hranom bogatom u soli, ili sa erozijom dugo vremena u sudoper i ploča, kako bi se spriječilo koroziju od sudopera, tako da izgled blijesak teško čiste tragove.

9. Izrežite hrane ili nasjeckajte i izrezati tvrde predmete na ploči sudoper kako bi se spriječilo grebanje sudoper ili uzrokuje obliku boca za promjenu.

10, u instalaciju ili uređenje interijera, ne biti od nisko ugljičnog čelika, metala ili čvrstih materijala alata ili drugi zapušten objekti smješteni u sudoper ili na to.

11. Ne koristite sredstva za čišćenje sadrže klor komponente poput izbjeljivača sudoper, srebrni deterdžent ili rastaljenog materijala koji sadrže sumpor, solne kiseline, fotografskih lijek ili lemljenje i sl. trebalo isprati odmah sa vodom ako je u usudoper.

12, Ne koristite čelične kuglice oprati sudoper, kako biste izbjegli ogrebotine na površini i metalnih čestica priključen umivaonik zid uzrokuje hrđu.

13, Ako kroz treperi "plutajući hrđa", "plijesni mjesto", itd., možete koristiti pet čisti prah ili pasta za zube obložena hrđe i mrlja, obrišite čistom i dishcloth, ne koristite sto čiste svile, brušenje komad ili poliranje materijala za čišćenje sudopera.