Dom > Izložba > Sadržaj

Kako očistiti sudoper od nehrđajućeg čelika 16 vodomjera

May 25, 2017

1: Ako jekuhinjski sudopernalazi će biti blokiran, najprije morate isključiti pipa, morate pokušati vode kroz utjecaj nečistoća u sudoper dolje, vodootporan više akumulacija.

2: ssudoperblokirani vidjeti što je blokiran, u opće obiteljske kuhinje pod cijev za vodu je u U-cijevi utikač. Vode cijevi će imati kanalizaciju vijak, tako da samo odvrnuti, a zatim koristiti čelične žice će biti na obje strane. Ako još uvijek ne mogu riješiti, mogu biti pod cijev za vodu sve ukloniti, u će plastična veza jezik sve odviti, unutarnje nečistoće isprati i onda skupi, tako da se može više od pola sata.

3: u opće kućanstvo vode cijevi su masni čep, stoga, prije nego je bager može snimiti lonac vode pod mreža će postati bolje bager. U na bager može se koristiti ruku ili kuka i drugih alata do drenažne cijevi, biti blokiran u prljavština nečistoća jasno. Ako prvi kat korisnika, trebali biste provjeriti da li vanjski kanalizaciju gurati lišće ili mulj uzrokovane odvod čep.

p201704071503153160779.jpg

4: za usudoperili sudoper drenažna cijev vidjeti nema očitih blokada, mogu biti stare mokre tkanine preljeva rupu, a zatim koristite klip za uklanjanje sediment. Ako klip možete očistiti blokade u njoj, stavite kantu na zavoju vodi u propast, onda uviti dolje cijevi za čišćenje unutarnje blokade.

5: Ako je blokada problem ne može riješiti, to znači da ove naslage su blokirani u dubini nož, ovo bi trebao biti pravovremeno obavijestiti majstora provesti liječenje kako bi se spriječilo dugotrajno začepljenje vode u bazenu.