Dom > Izložba > Sadržaj

Kako odabrati sudoper

Jun 16, 2017

1, klasifikacija materijala od nehrđajućeg čelika 304 je kratica SUS304

304DDQ nehrđajući čelik je inox 304 s posebnim postupkom za povećanje sadržaja kroma od 2 boda. 304 Najbolje, 202 malo gore, 201 puta, naravno, razlika u cijeni je također ogromna.

2, debljina lima od nehrđajućeg čelika

Optimalna debljina ploče sudopera je između 0,8-1 mm, deblja čelična ploča, veća je oprema za lijevanje i tehnologija prerade. Ali previše je debela da utječe na opterećenje kuhinjskog ormarića.

3, površinski obradu od nehrđajućeg čelika ima površinu od bisera, mat površinu, površinu za crtanje, tlačne površine, ogledalo i druge različite metode obrade

Broj bisernjih rezanaca iznosio je 90%, ali isti kao i zrcalo ne ogrebotine. Lice za brušenje i crtanje imaju veće tehničke uvjete.

4. Tehnologija od nehrđajućeg čelika ima metodu zavarivanja i integriranu metodu kalupljenja

Vidimo neke poznate umivaonice marke, iste veličine, ali cijena se jako razlikuje. U tome postoje materijalni čimbenici kao i troškovi procesa. Cijena integriranog kalupljenja veća je.

5. Spojevi od nehrđajućeg čelika

Kvaliteta ulaza vode i donje cijevi izravno utječu na uslugu i životni vijek cvata. Izbor velikog kalibra i upotreba proizvodnje od nehrđajućeg čelika, s najboljom košaricom za smeće, također je važno imati kontrolu vodene funkcije, tako da ne samo da se riješi potreba za pranje vode za pranje mora biti uklonjeni iz neugodnosti, ali i riješiti ruku u uljnu kanalizaciju i zimsku trnovu klizanje vode u gorke.