Dom > Izložba > Sadržaj

kako odabrati sudoper od nehrđajućeg čelika za kuhinju

Jun 14, 2017

Kuhinja u našem životu vrlo je važna za nas da riješimo problem prehrane. Dakle, vjerujemo da je svatko za kuhinjskom ukrašenjem vrlo zadovoljan, naravno, izbor dobrog kuhinjskog sudopera je također neophodan, mnogi ljudi u kuhinji potonu kada ima dosta sumnji, sljedeći mali niz koji vas naučava da odaberete nehrđajući čelik znanje povezano s kuhinjskim sudoperom .

p201612150937192396070.jpg

Kako odabrati sudoperi - kako kupiti visoke kvalitete od nehrđajućeg čelika sudopera

Obiluje debljinu čelične ploče: visokokvalitetne umivaonice uvezene čelične ploče od nehrđajućeg čelika 304, debljine 1mm i običnih niskog stupnja kroz 0.5mm-0.7mm, način diskriminacije može se razlikovati težinom i hrapavom površinom relativno teškom i relativno ravna je bolja kvaliteta sudopera; buka protiv buke: Dno visoke kvalitete kroz sprej ili ljepljivi gumeni list i ne pada, može smanjiti vodu iz slavine na dnu udarca uzrokovane buke, igrati jastuk, ali nema veći utjecaj na protjecanje, također može dopustiti da više otpadne vode prođe; Obrada površine: Nakon površinske obrade, sposobnost sprečavanja onečišćenja ulja uvelike je poboljšana, visokokvalitetna tvorba površine spremnika vode, vizualni sjaj mekan, lagano ljepljivo ulje, jednostavan za čišćenje, otporan na habanje.

Kako odabrati umivaonika - preporučuje se kvalitetna kvaliteta sudopera od nehrđajućeg čelika

Moen pomoću upotrebe je abrazivna površina, vrlo je popularna među ljudima; Olin koristi srebrne srebrne rezance, čini da je izgled ljepljivosti uredniji i lijep, Franke koristi površinu vrtloga, povoljan je za tekuću vodu, od kojih svaka ima svaku osobinu; većina sudopera koji koristi unutarnji kutni tretman: jedan od više kvalitetnih sudopera unutar kuta blizu 90 stupnjeva, sudoper više vizualni, veći volumen bazena, brži protok brzine; Dijelovi pribora: Visoka kvaliteta vodene glave zahtijeva debljinu stijenke, glatku obradu, bez propuštanja kada se kavez zatvori. Touch bead je izdržljiv i udoban. Potreba za materijalima za jednokratnu zaštitu okoliša, jednostavna montaža, deodorant, toplina i funkcije protiv starenja kao što je trajnost.