Dom > Izložba > Sadržaj

Kako odabrati kuhinjsku slavinu-1

Oct 23, 2020

Slavina je bitna stvar u kuhinji. Kako odabrati dobru slavinu koja odgovara vašem kuhinjskom sudoperu? Postoje neki prijedlozi za vašu referencu nakon čega slijedi.

PrviTopla i hladna voda

Posude i tave u kuhinji često je potrebno očistiti, osobito zimi, topla voda je potrebna za čišćenje. Bolje ti je da kupiš slavinu koja ima toplu i hladnu vodu dvije cijevi. Općenito postoje jednokrevetne slavine s jednom rupom i jednom ručkom s dvostrukom rupom, koje se mogu kupiti u skladu s posebnom situacijom

DrugiČišćenje na sve načine

Dobra slavina trebala bi moći zadovoljiti potrebe za čišćenjem od 360°. Mnoge slavine sada imaju funkciju rotacije izlaza vode od 360°. Osim toga, pojavila se i nova vrsta pametne slavine za povlačenje dodira, koja može rotirati vodu u različitim smjerovima, što je pogodno za svakodnevno čišćenje kuhinje itd., a jednostavnije je koristiti.

Treći NagradaMaterijala

Plastične slavine i slavine od lijevanog željeza su eliminirane. Slavine od cinkove sličice lako se oksidira kada su izložene vodi i nisu prikladne za puštanje teških metala štetnih za ljudsko tijelo. Iako slavine od nehrđajućeg čelika i keramike nisu štetne za zdravlje, trošak proizvodnje je prilično visok, a nehrđajući čelik se lako oštećuje, keramika je krhka, tako da performanse troškova nisu visoke. Nasuprot tome, rafinirana bakrena slavina ne samo da ima tehnologiju zrele proizvodnje, već se i ne korodira i ima dobar antibakterijski učinak. Bakrena slavina je očito bolji izbor.