Dom > Izložba > Sadržaj

Kako provjeriti sudoper od nehrđajućeg čelika

Sep 25, 2019

Kao vodeći dobavljač sudopera od nehrđajućeg čelika, Symbol ima vrlo strog sustav kontrole kvalitete. Kako provjeriti gotov sudoper od nehrđajućeg čelika? Slijede neke specifikacije inspekcije:

A. Provjera materijala

  Sudoperi od nehrđajućeg čelika Symbol izrađeni su od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika 304, provjerit ćemo izvještaj dobavljača sirovina da li je Cr> 18% i Ni> 8%. Za proizvodnju će se koristiti samo kvalificirana sirovina.

B. Provjera debljine

Što se tiče provjere debljine, mi uglavnom provjeravamo dva aspekta. S jedne strane, debljina nehrđajućeg čelika mora biti navedena prije crtanja. S druge strane, provjerit ćemo stvarnu debljinu nakon crtanja.

C. Provjera dimenzije

Dimenzija se provjerava u skladu s tablicom za crtanje proizvoda. Provjerit će se otvor za slavinu te će sudoper od nehrđajućeg čelika imati otvor za slavinu.

D. Provjera površine

Vidljiva površina sudopera od nehrđajućeg čelika mora se pregledati na oštećenja od strane nemoćnog oka pod uobičajenim svjetlom na udaljenosti od približno 610 mm. Vidljiva površina ne smije sadržavati mrlje, pukotine, tragove, rupe i nabore.

E. Warpage test

Uzorak se postavlja na ravnu i ravnu površinu radi utvrđivanja količine odstupanja od vodoravne ravnine koja postoji na njegovim rubovima.

F. Provjera markiranja

Oznake na sudoperu od nehrđajućeg čelika ne smiju biti obezbojene i moraju biti jasne i čitljive.

G. Provjera ambalaže

  Pakiranje za sudope od nehrđajućeg čelika mora udovoljiti zahtjevu kupca.

H. Provjera upute za ugradnju

Provjerite upute za instalaciju sa zahtjevima kupaca.