Dom > Izložba > Sadržaj

kako kupiti kuhinjski sudoperi

May 25, 2017

1: Debljina

Debljina sudopera od nehrđajućeg čelika od najboljeg izbora između 0,8-1,2 mm, u toj debljini, odabir od nehrđajućeg čelika od broja brojeva, tako da sudoper ima žilavost, može biti u maksimumu kako bi se izbjegao sve vrste porculanskih posuda zbog utjecaja i ostale štetne štete.

2: Stupanj mršavosti

Lagani tanki rubovi ne samo da čine umivaonik najveći prostor za pranje, tako i minimalni izgled veličine uniforme, a spremnik za prskanje vode može lagano labaviti u sudoper .

3: Težina

Nehrđajući čelik je vrsta ferolegura, udio čelika je 7,87, što je dodalo nikal, krom teške metale, udio tih metala od čelika da bude veći, tako da je teška masa. Snažan nehrđajući čelik, kao što je čelična ploča kromiranjem težine je lakši.

p201703311543572680675.jpg

4: Proces

Proces od nehrđajućeg čelika sudoper je zavaren i integrirano formirana. Metoda zavarivanja je podijeljena u dvije vrste, jedan je bazen i panel zavarivanje u okolnom zavarivanju, njegove prednosti su ugodne u izgledu, nakon strogog tretmana teško pronaći zavarene spojeve, površina sudopera glatko, nedostatak je da neki potrošači sumnjaju u njegov značajni stupanj. Zapravo, sadašnja tehnologija zavarivanja uglavnom ima podvodni zavarivanje i najnapredniji zavarivanje od CNC otpornosti, kvaliteta je prošla; drugi je dva jednostruka lonca koji se zavaruju u jedan, prednosti bazena i ploče kao cjeline, koji se formiraju, čvrsti, nedostaci su lako vidjeti zavarivanje tragova, ravnost malo gore. Jednokratno kalupljenje je trenutno napredniji i kod potrošača proizvodnog procesa, ali proizvodni proces je težak, a nakon stvaranja ukupnog debelog neravnina, relativno mršavih, više od 0,7 mm, bolje debljina bazena bi trebala biti 0,8 - 1,0 mm, ne deblji, to je deblji sudoper je previše glomazan, lako napraviti deformacije kabineta, ali i oštetiti posuđe za posuđe, 0,8 - 1,0 mm je najbolja debljina, dugi vijek trajanja, pribor također će biti siguran.